19.Květen 2009,19:27

Každej z nás tO ví a pOkud ne, měl by si tO rychle uvědOmit a né pOzdě jakO třeba já ;[. . . Máš pOcit, že jsi zamilOvaná a všechnO je tak nádherný a myslíš si jak tO nikdy neskOnčí . . . Máš pOcit jak On tě miluje a jak by ti nelhal . . VšechnO cO řekne nebO napíše dOslova hltáš. . . Ale najednOu BUM! . . . Vleze dO tOho ňáká druhá Pipina, nebO něcO pOdobnýhO a vezme ti hO. BezdůvOdně. . .Jenže pOřád máš ty růžOvý brejličky a vidíš tO tak, že tO dOpadne dObře. .Slibuje ti hOry, dOly a ty mu tO naivně věříš . . Ty sama v sObě cítíš, že tOhle není dObré, ale miluješ a když miluješ není cO řešit, že? . . Čekáš, čekáš a pOřád nic. Nic se nemění. PrOpadneš dO depresí a rOdina ti jen těžkO pOmůže. Puberťačku asi jen těžkO pOchOpí třiceti- letá maminka ;[ . . . Máš, ale kamarády Oni ti ty brejle sundají . . A pak teprve vidíš cO všechnO se dělO . . Čteš si histOrie na ajsku a tady na líbku. Říkáš si "Jak sem mu tO mOhla žrát ? " . . Jsi z tOho venku, říkáš si, ale cO když dO tOho spadneš znOvu ? . . Tyhle přeCtavy tě dOhání k šílenství . . Je kOnec, říkáš si, ale víš, že hO miluješ, víš tO. . PrOstě jO . . bOjuješ a ŠechnO se Opakuje . . V tu Chvíli máš jen jediný sen . . *Přestat dOufat a snít* . . Snít O tOm, že se tO zase změní. . Ne! Nesmíš! . . Sni O tOm aby jsi nesnila O takOvých hlOupostech. TakOvýhO kluka nezměníš i kdyby jsi chtěla sebevíc . . * Při dObré vůli a trpělivOsti tO dOpadne dObře. Tak prOč ten nadpis °°Každej příběh nemá Happy End°° ? . . ProtOže ty vzpOmínky v tObě jsOu napOřád. ProtO. . .

 

 

Psala jsem tO v tu dObu cO jsem se cítila tak jak tam stOjí. Můžeš si říkat cO chceš o tOm, že jsem ještě malá na tO abych milOvala. Taky si tO myslím. Třeba si tO jen *nalhávám* . . Třeba jsem hO nemilOvala. Třeba ale jO . . Nevím a už tO ani nechci vědět.

 
vložil: Tereska.
Permalink ¤


1 Komentáře:


  • 19.05.2009 20:00:28, EwuliiinQa

    Víš,že nádherně píšeš . . .Víš,že máš talent na tajitoto . . .Je to smutný to číst . . . Pochopila sem tě. . .Je to vážně nádhernej článek . . I když mi tyhle věci nemůžeš říkat z očí do očí . . Když je čtu, jako bych je slyšela. . . Fakt bOžsky smutnej článek . .