08.Červen 2009,12:49
Chtěla jsem mít co řešit alespoň na chvilku, ale nechtěla jsem řešit tebe . . .Když to bylo *Špatný =/ . . .
- Nečekala jsem že i on je takovej, že jen využívá a lže ( i když jen kamarád ). Měl mě jen na tu dobu než mu začne všechno zase vycházet, nebo jak? . . .
- Pořád to okecávám . . Asi ho nechápu. "Terez pisu od mamy.Promin,ale ses jenom mala holka.Potreboval sem se nekym zabavit na par dni kdyz nic moc nevychazelo.Dany"- Ta smska. Ta co mi obrátila pár chvilek života na ruby.
- Zklamal jsi mě. Víc než myslíš. . .Téměř celou noc nespala a přemejšlela co udělala špatně. . .Kluk, který pro mě byl jeden z nejdůležitějších. Co jeden. . Byl nejdůležitější . . .- Řešila jsem tě dřív každej den. Hádala se kvůli tobě když tě lidi odsuzovali. A teď? Už to není, nebude . . Už tě jen přehlídnu pohledem. Nic víc . . .Chápeš? Prostě Nic. . Už jsi jen kluk. Obyčejnej kluk jako každej jinej. Předtím? . . Byl jsi víc. Byl jsi ten *Top. . .
- The End? . .Aha

 *Psáno 4.6.2009. . .Když ještě myslela, že to psal *On . .
- . . .

- Víte co je docela sobecké? . . Psát za někoho smsky jako tady za Něj ;(  . . Nevím o co komu šlo. Rozdělit nás? proč? Nechápu to .. Nevím jestli závidíš nebo ti to prostě jen vadí. Řeknu ti jedno. Snažit se můžeš jak chceš. Vždycky pro mě bude ten *Pan Důležitej . . .

 *Psáno 8.6. 2009. . .Když už věděla, že On to nebyl . .
 
vložil: Tereska.
Permalink ¤


0 Komentáře: