« Domů | Čao..*Tvoje Lentilka* » | Moje :D » | ... » | Zamilovanost? » | Ti mí *Házenkáři* <3.. » | Klíny :D..s ní :P » | ..*_* Ten NeJlepší *_*.. » | Červená Karkulka :D » | Na to nezapomenu :D...Dík Kubí :D » | Novej Rok..*!* »

Novej Rok..*!*

Tak je to tady.. 1.ledna 2009 ..Nevim jestli mám bejt smutná, nebo šťastná..Včera to bylo upe peckový..Přišli jsme a řikáme Klárce ať nám jde otevřít vrata. 15 minut tam čekáme a nic ne. Tak sme přelezli plot a ona frajerka stojí u dveří. No zabila bych jíí..! Pak jak jsme klopili jednu skleničku za druhou , Martin pořád žral ty sýýry a já chlebíčky..Jak chodila Vencovo máma na kontroly prej Venco dejchni na mě ..Jak jsme šli pro tu misku na brambůrky a Alča, jestli to máte na blití tak to máte moc malou misku..No chcípala jsem jako..Pak jak jsme venku bouchali ty petardy a Jarda to pustil na ten baráák, nebo jak jsme to stříleli po psovi ..Pak jsme si připíjeli a mě hlavou proběhnul celej loňskej rok..Všechny ty parádní akce --> Paládka, Momo narozky, když tu byly kluci, Žatec, Soustřéďo, Příchovice, Podlázky, Tábor, Impérko, kalba u Šuliho, lítání s Léňou po vesnici, Vánoce, Silvestr..Uvědomila jsem si co všechno jsem ztratila a našla..Ztratila jsem plno důležitejch lidí, ale věřim tomu, že se to jednou všechno vrátí..Našla jsem noví lidi, kteří do mého života vstoupili bez pozvání, ale ráda si je tam ponechám..Taky jsem našla samu sebe.. A najednou je konec a kdo ví, co bude tenhle rok..Impérko bylo v pohoděRanec lidí, super písničky..Sme zapařili ..Ale teď se cejtim nějak zvláštně..Dneska jsem se probudila kolem 1 hodiny odpoledne a pořád jsem byla taková malátná..Celej den sem prospala a nebo koukala na filmy..Je 22:00 hodin a mě utek celej den nevadíí!..Začíná Novej rok a jsem na něj velmi zvědavá..Za ten rok chci poděkovat ještě několika lidem..Děkuju mojí mamině , protože to se mnou měla těžký, ale zvládla to a Miluje mě, jako já jí..Pak chci poděkovat mým *BEST* lidem --> jako je Terí, Nikolka, Mománek, Miška, Fabienka, Adrianka, Zajdaanek, Andýsek, Kamilka, Eliška a moje děFka Páťa , že mě maj pořád rádi i přesto jaká jsem..Potom Jupekovi, že mi odpustil a je jeden z těch důležitejch..Milánkovi, protože mi ukázal, že to neni debil a že je to kluk, kterýho můžu mít ráda ..Jardovi a Martinovi za skvělou akci ..Páťovi, protože to je moje štěstíčko..A těm mým Házenkářům bez kterých by ten rok nebyl ono..nerada se vzdávám loňskýho roku..Byl parádní a bylo to moje nejlepší léto..Ale třeba letos to bude lepší..Dneska sice trošku po vopici a to se řiká jak na novej rok tak po celej rok..No děkuju pěkně..Bude mi to chybět ..

Jseš pěkná kráva, když střílíš petardy po psovi. Měla by si chcípnout ty píčo.

Napsala si to hezky Vikýsku..A to si piš že tě mam ráda hlavně ta naše společná práce na E55 a běhání v kalhotkách:D

si zlato.. sem rád že v roce 2008 sme tě molh poznat.. napsala si to krásně.. mrzí ěm všechno co jsem ti udělal snad už bduem v phoodě a jen polu smát.. ju mám tě rád.. ty moje vydláčko..:-*

Přidej komentář