« Domů | Čao..*Tvoje Lentilka* » | Moje :D » | ... » | Zamilovanost? » | Ti mí *Házenkáři* <3.. » | Klíny :D..s ní :P » | ..*_* Ten NeJlepší *_*.. » | Červená Karkulka :D » | Na to nezapomenu :D...Dík Kubí :D » | Novej Rok..*!* »

Tenhle rok...

Tenhle rok ..Je skoro za mnou a já vím, žese chci vrátit zpátky do mých 5ti let, kdy jsem neměla žádný starosti.. Letos toho na mě bylo trošku moc ..Ztratila jsem plno důležitých věcí, ale našla i Ty za který mi stojí žít a za který budu dejchat..Poznala jsem noví lidi, noví věci..Vím co je to svoboda, vím co je to utrpení a bolest. Vím co je zrada, vím co je sviňárna, vím co jsou to užívačky, vím co je alkohol a hlavně vím, kdo je Přítel a kdo Swině..Všechno to začalo tak nějak před prázdninama..Skoro pořád jsem byla s Těma mýma postiženýma Terí, Nikol a Momo..Je nedám Je Miluju!! My nebezpečná čtyřka. O Itošce nemluvim. Nejvíc chodit pivo, aj níd čobanaš a apodobný chůjoviny. Pak přišlo Soustředko s novýma lidma a nehoráznýma chůjovina, Příchovice s plno chlastatčkama a stim mym Prcalíkem-->On už je minulost ikdyž mě to občas zabolí, pak Podlázky s Ježkem a skoro celá Zeměkoule .. s Nikol 6 měsíců bez hádání a já z toho měla vánoce. Tohle spíš upevnilo náš vztah a já za to děkuju !..Pak přišel člověk nejbližší mému srdci. Moje podpora, můj plyšák můj NEJLEPŠÍ PŘÍTEL. Naše nálady, náš humor, naše myšlení. Někdy bych ho zahrabala hluboko pod zem, ale přesto všechno vím, že on je ten pan Důležitej ..Pak mě úplně rozsekal Jupeek a to jeho, že ho chci Nemálo sem chcípala..Chlapče Tebe mám ráda, ale tohle si přehnal a já s e Ti budu jen smát do xsichtu ..!! Pak přišlo hulo, pokažený paládko a do toho Melchinho ..Na první pohled jsem věděla toho chci ! Už bylo tak blízko a zas se to posralo..No jo Nikča vyhrála, ale tak co mrdám to ať jsou šťatsní  Já jim to od srdce přeju..Ale jednu důležitou věc nesmím zapomenout !..Poznala jsem tu, co jsem úplně nesnášela. Tu s kterou jsem se musela o Melchyho dělit a teď ta holka pro mě znamená strašně moc !..Jí můžu věřit..Moje zhlunkyně ..Moje Páťa. S ní výtlemy, naše pohádky o Popelce, naše honění v blátě pod dekou výtlemy, no prostě masce !..Za Tebe jsem fakt ráda ! a ani to posraný slovo Díky nestačí !!..Chci to jen shrnout. Tolik lidí se mnou vymrdalo, ale to ještě nevíte s kolika vymrdám já. Za ty který Miluju umřu ! A že jich je jenom fakt málo....Zajdánek, Nikol, Terí, Momo a moje Házenkářky, Páťa, Jenda, Hakys žena, Kamilka a Andýsek....Jsem to prostě já..Obyčejná kopie, Namyšlená děfka, Kráska, swině, hloupá naivní holka. Ale jsem to prostě já, Wiktorka ..!

°°..Hejj jako ktěm Zážitkům ani nejde Mluvyt to je uplně ( Neuvěřitelný co sme Prožily )..a ještě prožijem to se nebojim..Ale slibte že si ještě zkočíme..a Italiános no ty píčo..nejvíc Prázzky sváma jako Fakt..uplně Best lepší to bejt Nemohlo..!.Bezváz bych si nemyslela že sem přejela zastávku.=oD..No my víme a to nám nikdo neveme..Jedině Skaliová ale ta je na Titaniku..=oD..takže cajk..vy->*..BeST..*.Žeru vás.*

Vickýsek...nejvíc zlato :-* děkuju za tebe nevzdám se Tě...ty to víš...nikdy nezapomenu jseš prostě nenahraditelná..pro Tebe jenom to nej...Mtě :-*

My to wždycky wychytáme=D...To byli skoky=DNé asi..fetujou wšichni, fetuj i ty-->moto naší rodiny=DJáj bože=DUplný másla moje:-*wáás nedam

To mi ani nepřipomínej. Jsme prostě výherkyně v Loterii :D..Jo třeba skákat z mostu do řeky ne? :D kde mě málem sežraly všechny piraně co tam plavaly :D, ale já jim tam prdla do vody, tak byly všechny kaput :D..Pamatuješ? Rodina víš co to je, stejnám krev v těle koluje ! :D :*..

Néé asi..ty co musí mít poslední slowo, my dwě ty co musí mít ty nejwětší grázly=D..Jeden postiž člowěk:-*..nezapomenu...mohli by jsme zopakowat nějakou akciš:-P..Milujůůů:-P!!!!!!

A co ti teda vadí? :(..Jo máme..Jo my dvě hádavý sme to zvládli no :D..Já vím, že jo a cením si toho :*..Vás vyměnit? Byla bych blázen, jen na mě prosím nezapomeňte a nevyměntě me..Miluju Tě ty můj blonďatej člověku :*

Ale kočko wždyť tohle my newadí..My wšichni máme jiný kamarády, co pro nás taky něco už znamenaj....ale wždycky jsme wšechno zwládli:-*Jsem tu pro tebe..hlawně nás newyměň;-)Miluju Tě!!Tebe nedam..

NIKDO není lepší než vy..! Vy tři jste můj život..Chápeš to? Co bych bez vás znamenala?--> NIC !!..Ale prostě mám Páťu ráda, vyslechne mě, záleží jí na mě i mě na ní..Je to kámoška a dobrá kámoška....Ty víš moc dobře jak to je Nikol :(..Já na tohle Nikdy nezapomenu !!..Bojím se..Strašně moc :'(..Pomoc :'(..

Tak teď jsi mě dostala..:-(Podíwej se na to s tý druhý strany, ty máš najednou lepší lidi než jsme my...Pro mě jste pořád wy 3 slečny ty BEST a jetsli budeš chtít tak to tak bude..!!!Na to wšechno se nedá zapomenout!!Ty jsi ta, která mě wyslechne..já se Tě jen tak newzdam..!!!!!

A co Tě zklamalo? :(..Pro Tebe já nemám slov Nikolí :*..Ty si holka, kterou já i přes ty špatný věci budu vždycky Baštit :*..Naše zážitky NeJvíc ! Slovy to nejde popsat prostě.Ani nevíš jak sem vám za to vděčná !! a jen slovo Díky to nezachrání :P..6 měsíců bez hádání a já sem šťastnej člověk :*..Ale teď si jedete už svůj styl. Vy tři. Viky už je mimo hru..Mrzí mě to, né že né :(..ale neudělám s tim nic. A neříkej, že to není pravda. Podívej se na všechny ty nový fotky. Viky? Ta tam není :(..Nevadí ;)..

BerushkoO...Něco mě zklamalo, ale mezi těma našema nejlepčejšíma=Dzážitkama se to ztratí:-*Itálie?-->chodit pivo,na to nic..SoOusko?-->náš nejpostiženější pokoj a nejzlobiwější mostecký holky=D...nebo Příchowice?-->Taký ochlastowé=D..My víletníci do Bolky..a je toho ještě mrtě strašně moc:-P..Za wšechno wám můžu jenom poděkowat..:-*..-->Milujůů:-P

Přidej komentář