Život obyčejnýho člověka.
15.Srpen 2008
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NEPODCEŇUJTE MUŽE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dívky, ženy, paní!

Pusťte svého kluka, přítele, manžela do kuchyně. Možná se vám to bude zdát jako šílenost, ale může vás to moc překvapit. Například můj bývalý, nikdy nevařil, neuklízel, nepral, nežehlil, no zkrátka nedělal doma nic co jen trošičku zavánělo ženskou prací. Vždycky mi říkal: "Nikdy nebudu doma nic dělat, teda jen vydělávat peníze, sem tam vezmu ven děti a to je všechno. Nic po mě moje budoucí nemůže čekat." A co jáá mu na to řekla, toho dne nic, ale nechale jsem si to hezky uležet v hlavě a zamyslela jsem se nad tím. Druhý den jsem se sešli a já mu odpověděla: "Zkusíme si to na jeden týden vyměnit. Já budu chodit do práce, dělat chlapský věci a tak a ty budeš dělat moje práce a ještě chodit do práce. Jo a aby ti to nebylo líto, uzavřeme sázku. Když to zvládneš, tak jeden den udělám co budeš chtít. Ale když to nezvládneš, čeká tě další týden ženských prací. Platí?" A co on na to? Souhlasil.

No určitě jste zvědavé jak to dopadlo. Bohužel jsem částečně prohrála i vyhrála. Prádlo bylo zaprané, žehlení ušlo, uklid byl vynikající a to vaření bylo skvělé, senzanční, úžasné. Nevím kde se to v něm vzalo a to mi tvrdil, že vařečku držel v ruce poprvé.

Byly to skvělý čtvrt rok co jsme byli spolu, jen škoda, že mu to nevydrželo dýl jak ten týden a půl. Po sázce se zase změnil v toho nemožnýho kluka. Ale jedno mu zůstalo, láska k vaření.

autor Weruninek | 15:40 | komentáře (0)