28.Květen 2007,15:25

Takžeee ráda bych vyjádřila své pocity ještě za čerstva. Před 3 hodinama jsem se dozvěděla svůj verdikt, aneb, výsledky maturitní zkoušky...mám to za sebou a je too...jak jen to vyjádřit...kurvaaa nádhernej pocit. Složila jsem zkoušku dospělosti.

Drtila jsem se celej svaťák, čůrala zadkem, pomalu se pozvracela a omdlela a to všechno zbytečně...je to lehkéé!!!!!!!!!!!!!!!!

Tímto mé čtyřleté trápení skončilo!Nádhera!

O tom tu psát ale nechci. Ráda bych napsala všem, které maturita ještě čeká ( včetně mých milovaných spolužáků), že se není čeho bát. Je potřeba ke každé otázce vědět něco málo, ale věřte mi, že min. na 4 to dá každý. Ano, chápu, myslíte si, že tu píšu plky co?!Nevěříte mi...ale nedivím se....i já tyto texty přejížděla bezradnejma očima několikrát. Na různých serverech, pár dní před dnem D. A brala jsem je za běžný kecy o tom, jak je matura lehká! Není lehká! Je těžká, náročná a stojí hodně sil naučit se to kvantum učení a přežít to ve zdraví..ALE....já Vás ujišťuju, že to prostě dáte!!!!!Buďte připravení na celkovou situaci..představte si potítko, jak tam sedíte, píšete a vše je v poho...nemyslete v žádným případě na to, jak se ,,potíte" a jste v prdeli! Potom to opravdu neuděláte...samozřejmě, že ani mně se střevní potíže, nervy v kýblu a zhroucená psychika nevyhly, ale nakonec jsem třes a nervy zahodila a otázka se začala vybavovat. NEBOJTE SE....UKLIDNĚTE SE...jste jen další ze studentů, kteří budou odcházet s úsměveeem...nejste těmi, co  vyletí..všem držím palce..

 

a na závěr- mohu vás ujistit, že si u každé otázky najdete něco, co můžete vokecat..i když zrovna svou otázku nezvládáte zkuste ji převést na jinou, kterou dáte s prstem v ruce!!!! Jako já....má otázka ze Zsv- psychologie...o čem jsem mluvila? O antice, Platonovi, Aristotelovi apod....Nenechte profesory zkrátka mluvit..

hodně štěstí borci, Wéja

 
vložil: Werunka.Witch
Permalink ¤


4 Komentáře:


  • 15.11.2007 11:48:04, Zbyhnev

    Muzu te ujistit, ze prechodem na vysokou se to vsechno jeste o neco zintenzivni :-)

    To mas potom totiz svatak dvakrat do roka, a trva to pokazdy mesic.

    Nejstraslivejsi (a zaroven nejhustsi) na maturite bylo, ze jsem v podstate zjistil, ze tech 8 let gymplu je vlastne strasne dlouho, protoze to ucivo se da komplet pojmout za tejden :-).

    A to clovek pulku toho tejdne jeste stravi tim, ze si hraje s mobilem, chodi si po dvaceti minutach delat kafe a vubec to vsemozne odklada cinnostma, ktery mu prece nikdo nemuze vycitat, kafe si dat musim, no ne...

    Zkouska dospelosti je to proto, ze od tyhle chvile uz to takovyhle bude furt :-)

  • 10.06.2007 16:48:45, Freepetka

    Tak myslela, ze si tu situaci popsala uplne perfektne a i rady, jak se ma kdo zachovat... Vazne, tohle otiskni nekam do novin:) Abych pravdu rekla, a vzkazala timto zaroven vsem, ze ja jsem podle meho jeste vetsi stresar nez je Veru, porad jsem bulela, byla jsem uplne na dne, strasne jsem se bala a porad jsem rikala, ja si nic nepamatuju, no proste vazne hnusnej pocit:( Ale tohle vsechno jsem v den D odhodila za hlavu ani nevim jak, ale byla jsme jak vymenena, prsote jsem si tam sedla a i kdyz jsem zrovna nemela stasti na otazky, chovala jsem se, jako kdybych byla rada, ze jsem si je vytahla, nesmite se samozrejme povysovat nad profesory nebo neco podobneho. Proste jen se na ne usmivejte, prikyvujte a v pripade, ze nebudete vedet, tak s nimi hlavne komunikujte!! A samozrejme trocha toho slusneho chovani je taky zapotrebi:))
    Tak to jsem jen dodala ze sve vlastni zkusenosti:)
    Tak jeste jednou veru blahopreji a slav a uzivej prazdnin, jak to jde..samozrejme az po projimackach:-P
    Petula:)

  • 30.05.2007 14:25:02, Eminemka

    Taky Blahopřeju mě to čeká za dva roky, dnes jsem se byla podívat na matiritu a byla jsem z nic h docela vyklepaná:D... alespon že jsi to zvládla

  • 28.05.2007 21:47:47, bbbrouk

    Blahopřejůůůů, bylo to, jak jsem psal, že jo ....;-)