06.Srpen 2009,22:59

   Padla na mě deprese. Taková, co tak na lidi padá, když začnou přemýšlet nad politikou. Agresivní deprese. Současná situace je děsná, neúsnosná a navíc nikde žádná možnost změny. Politickou scénu okupují ty nejsilnější strany, v jejichž čele stojí ti největší populisté a burani.

   Četla jsem volební program ČSSD. Zní to všechno moc pěkně, ale proč někde nenapíší, kde chtějí ty peníze na příspěvky a podpory vzít! Jednu kategorii chtejí pokryt zisky z ČEZu, ale o tech ostatnich se nezmíní. Prostě neunosne zvednou daně pro ty stastnejsi s prijmy nad 100 000 mesíčně. Super!

   Nalistovala jsem stránky ODS. Ta ještě volební program nemá. ALE chce, aby jí ho lidé pomohli tvořit. A tak jsem z nudy psala papalášům z ODS. Některý otázky jsem nevyplnila, nebot jsem bud neznala východisko z problemu, anebo jsem neznala ani ten problem, na jiný jsem podala celkem vycerpávající odpoved...

   Stejne ale vím, že když je zvolím, ukáže Topolánek opět jaká je to "jednička" a budu si přát, aby jim parlament vyslovil nedůvěru. Zvolím-li ČSSD, bude mě rozčilovat koalice s Komunisty... Co teď? Volební program TOP 09

   P.S. proč je propace jednoho totalitního režimu považována za trestný čin a druhého ne? Proč se hákový kříž nesmí nikde ukázat a rudá hvězda je všude? Neříkám, abychom popírali minulost, ale proč do budoucnosti kráčíme s Komunisty za ruku?

 
kategorie: Můj svět
vložil: Wonder142
Permalink ¤


0 Komentáře: