03.Květen 2008
Čau čau čauky..
Čauček, ahojda, ahojenky, ťumťulum, ťululum..
No to jsou asi tak všechny trapné pozdravy co znám. To ťumťulum, ťululum už samozřejmě ne.. Ale to jen pro ty méně chápavé.
Tak jsem se tak s váma chtěla přivítat.
Ty jo..
Takže je pátek.. Všech pařmenů svátek a já odpočívám po včerejším DVD večeru s takovou jednou hodnou nejmenovanou osobou.. Teda odpočívala jsem celé odpoledne a teď  zas naopak nemůžu spát. No není to super sQelé? A hlavně mám teď super sQelé přechodné období, kdy mám před tou debilní maturitou a po přímačkách, ale ještě nevím výsledky a po praktické, která teda dopadla nad mé očekávání dobře a taky po slohovce, ze které nevím co mám. NO.. Takže si myslím že je to supr.
Taky nevím jestli se dostanu někde na VŠ, ale vím že kdybych se dostala tak.. Kvůli tomu se mnou někdo nechce být, protože by to nemělo cenu , bo bych asi byla daleko od něho. A celkem mě to mrzí. Ne celkem. Mrzí mě to. No. A asi jsem udělala něco co jsem možná neměla.. A nebo měla .. Ale nevím jestli je to dobře. A ani jestli to bylo dobré..
Bože to je zas filozofie a pěkně pomotaný článek. Ale tak třeba ten o koho tu jde pochopí o čem je řeč. Tak to by bylo k tomu. No a co bych tu ještě napsala? něco supr sQelého? NO tak kromě toho že nemůžu spát, tak mě škrábe pravé rameno a dneska jsem už po druhé usla u Pirátů z karibiku. Tak jsem usoudila že je to supr záživný film a budu se na to muset podívat znova. Třeba tentokrát neusnu. A na 1.Máje jsem asi neuschla. Teda jestli to berete tak že se musí líbat pod rozkvetlou třešní Jinak bych totiž uschla.
Ale je to první rok co jsem nemusela jít za taťkou a říct mu: "Dáš mi pusu na líčko? abych neuschla?"
Se mi vždycky směje a letos mu bylo nějaké podezřelé že ju nechcu. Taky se tomu divím. To je tím že mi DVD večer vyšel na 1. KVětna. No ale víc už tu o tom nepíšu. Se k tomu furt vracím že? Ty.. Jo.. No .. Brrrrrrrrrrrrrrr.. .Co bych tu ještě napsala ty jo.
Docela mě začíná štvát Řecko. Nějaké blbé komplikace se nám tam teď vyskytly, tak doufám že se to urovná aŤ opět můžu jet na krásnou pracovní dovolenou k moři. Jak už to od minulého roku nazývám. Ale asi už to tam nebude tak supr jak loni. Ale tak třeba to tam bude ještě víc supr. No dobře. Pak se o to s Vámi podělím. Pokud si dřív nezruším tady ten supr účet na libimseti. Ty jo už píšu zas koniny a kravoviny, tak se radši pokusím jít spát. Pche. Půl 2.. No supr časíček.. Tak se mějte fanfárově a já se zas ozvu..
Papátko..
A nakonec použiju opět hlášku jmenované spolužačky IVany, a to.. :
KDyž si přiškrtíš prst provázkem, tak ti zrůžoví.
A to už je pro dnešek opravdu vše. Tak dobrou noc a ať Vás blešky koušou celou noc..
Vložil: Yaminka ¤


Komentáře (1):
  • 09.05.2008 18:30:56, Natalaki

    Janičko, Janičko.. Tebe to mrzí.. to jsem nevěděla... ale tak všechno jde, když se chce a dálka není zas takový problém.. vždyt to taková dálka ani není.. Když si přiškrtíš prst provázkem, tak Ti zrůžoví.. :) :-*