02.Prosinec 2007
NO.. Je to přesně jak jsem to říkala.. Nemám ráda neděle. A nesnáším toto období. Listopad ty jo. To je trapas.. Ještě když je člověk sám, nemá žádnou brigádu, žádný příjem a nemá do čeho píchnout..
Se mi dneska zdal strašný sen. Nevím proč to tu píšu když to dál rozepisovat nechci.. Mám nějaké předvánoční deprese.. NEchce se mi učit.. Nechce se mi nic dělat nechce se mi ani spát.. Ani si číst.. Ani se dívat na televizi.. Chtěla bych být někde jinde.. V jiné zemi.. Nudím se a začínám mít citový absťák.. Štve mě že jsem ztratila někoho na kom mi záleželo a že i kdybych chtěla, nemůžu být s ním.. Úplně moc mě to štve.. A taky mě štve že už nejsem ta samá Janča jak kdysi.. Bezpáteřní potvora co si s chlapama dělala co chtěla.. Chjo. Místo toho si se mnou jeden chlap dělá co chce.. I když o tom asi ani vůbec neví. Tak jsem si řekla že si najdu nějakého nového. CO by mě měl aspoň trošku rád.. A byl aspoň trošku dobrý v posteli.. Jinak bych se s ním nudila.. No, ale nikdo se mi nelíbí.. Nebo líbí.. Ale moc mě nikdo sexuálně nepřitahuje.. To je fakt v pytli..
Bych chtěla aby se mi někdo líbil.. Ale ne a ne a ne..No tož mám asi nějaké divné období..A nebo mám vysoké nároky.. Mě se třeba někdo aj líbí ale pak otevře pusu a je po všem...
A taky mám ještě úplně ráda takového jednoho co si to ani nezaslouží.. A už na mě tak trošku kašle..
Bych ty chlapy nejradši nakopla.. Stejně lidi co žijou v nějakých velkých městech mají mnohem větší šanci se seznámit.. Né jak já.. Furt jenom potkávám ty samé lidi.. Co znám a nebo ty co už znám od vidění a nebo ty co neznám, ale nelíbí se mi.. No .. Tak pak si vyber.. Já už fakt nevím.. Jsem divná asi.. Ale už mi to všechno nějak chybí. Bych se chtěla mazlit..
Vložil: Yaminka ¤