17.Červen 2008
Zdar ve spolek.. A taky sportu..
Dneska - No už je po půlnoci, takže již včera jsem měla den blbec.. Díky Bohu že už je to za mnou.. CO se mi ještě nepřihodí ty jo. No tak začalo to tak, že se mi zdál hnusný sen o tom, že mi kámoška otrávila kočku. Sem normálně brečela jak želva ze spaní.. Ubečenou mě vzbudil zvonek neodbytné paní pošťačky která pro mě měla doporučený dopis do vlastních rukou z vysoké školy na kterou jsem se hlásila - NEPŘIJATA! A minulý týden mi přinesla PŘIJATA! Potvora !!! PRoč ne i dneska .. Protože byl fakt divný den. Pak jsem se rozhodla z minuty na minutu že musím letět do toho Řecka. Tak jsem si zarezervovala letenku, zaplatila poplatek a zítra si pro ni mám jet do OVY! Načež jsem ale zjistila že mi prochází pas. Takže budu platit navíc za to že jsem byla líná ho zkontrolovat dřív. Jestli mi ho vůbec vyřídí do 10ti dní. Jinak bych tu letenku musela zrušit a samozřejmě opět uhradit storno poplatek. Pokud ten let zušit jde. Jinak už nevím. Tak jsem z toho celá nervózní teďka a nebudu moct spát. Což je důvod proč ještě pořád tvrdnu za počítačem.. Nejvíc mě ovšem mrzí to nepřijetí na školu. Tak jsem se tam chtěla dostat.. Ach jo!!!!!!!!!!!!! KURDE!!!!!!!!!! HERGOT FAGOT!!!!!!!!
NO tak jsem si zanadávala a půjdu asi spát protože zítra musím stávat..
Jo a jedu sama do Řecka..
Což je naprosto strašná představa. Už se vidím jak se nudím na pláži.. No.. 2 měsíce budu mít klid od rodiny, kamarádů.. A jenom né od práce. Té tam budu mít asi dost.. Chtěla jsem víc peněz než mi nabídli tak se budu muset činit.. NO .. A už zas píšu blbosti.. Kdybych nejela mohla jsem mít pejska od PIVOŠA!!!
A to byla poslední blbost v tomto článku.
Abych už žádnou nenapsala končím, vypínám PC a jdu do CICH.. JSem utahaná jak německý ovčák!!!Tak dobrů s kobrů datli!!!
Vložil: Yaminka ¤