05.Leden 2009
Nazdar Vitaj!!!!
Takže pondělí.... Pondělí 5. ledna.. Všichni ve škole. Nebo dělají bůh ví co.. Já sedím doma, protože je zkouškové a mám se učit. Kdo mě zná, ví jak je pro mě těžké přinutit se učit. Bože.. To nezvládnu. Ale o tom jsem tu nechtěla psát. Mám nového hocha.. A mám ho ráda..Strašně moc.. Jenom dokud jsme nebyli oficiálně spolu bylo všechno oukej. TeĎ když už jsme spolu mi začlo hrabat a mám potřebu řešit nepotřebné věci a zbytečně dělat dusno... Nevím proč to tak mám. Ale mám to tak vždycky. Proto se bojím vztahů. Jsem strašná přítelkyně. A vím to o sobě. Urýpaná a nedobrá holka.. ještě jsem paranoidní a blbá.. Ale už budu hodná..Budu se snažit.. Protože tentokrát mám hodného kluka. Ne jako většina co byli před ním.. (zase neříkám že všichni jo???) Ale změním se jo.. dneškem počínaje.. udělala jsem blbost. Ani jsem si neuvědomila že ji dělám až jak se mi to potom vrátila.. Možná to někomu přijde že jsem to udělala schválně, protože bych mohla kdybych chtěla, ale jsem v tom nevinně..
Začínám zjišťovat že v Rožnově je to samá čuchta.. Hloupé děvčata.. Lehké děvčata.. Ještě že jsem z Bečvy.. Ale zase mám radost že venku sněží.. A my půjdem zítra s Kubíkem na hory!!!!!!!!! Jupíííííííííí!!! A pak pojedu ještě na výlet.. Jo... Těším. A ve středu už mám zkoušku........... Oj.. No to se netěším.. To bych se na to zítra už fakt mohla podívat..Jo a taky že to zkusím udělat..Slibuju.
A budu se víc dívat na zprávy. A postupně omezovat kouření. A dočtu knížku o Georgovi. A sem tam budu dřív myslet než mluvit. A nebudu pít, když ty nebudeš pít. Děkuju jak si mi teď pomohl. Jsi můj zachránce.. Mám tě ráda... KUBI!!!!!!!!!
A mám asi nějakou slabší chvilku.. Toho si važ.. To nevím kdy tu zase něco takového napíšu..
Tak já valím dělat něco.. Sice vůbec nevím co, ale psát už se mi tu nechce.. Snad jenom že mám největší koťa švícenu a je sama.. Chtěla bych pro ni nějakého hocha co moc nemluví a je ohleduplný.. Co rád naslouchá druhým a měl by jí rád takovou jaká je. HYPERAKTIVNÍ... A proto jí tak baštím čéče..

A to už asi opravdu vše.. Tak s bohůšem..
Vložil: Yaminka ¤


Komentáře (1):
  • 23.01.2009 21:11:56, Danelka

    Opravdu pěkný článek, nechápu ovšem, čím jsem si vylsoužila takovou internetovou aukci.. ale tak o tom snad až někdy spolu, jinak musím podotknout že nejsi blbá jak jsi o sobě psala a tak si myslím že i onen hoch Kubík, je jistě velice rád že má takové milé, hodné a zábavné děvče.. tak nedělaj krávu Vlasto