07.Listopad 2008
Zdarec ... Zdravím všechny cool pohodový lidičky... Ahojda.. Ahojenky..Čauky..Čaueček.. Krteček..!!
Trapas. No to jsem tomu zas na začátku dala.. I když nejvíc ze všech těch slov mám ráda krtečka.. Jaké měl vždycky roztomilé kalhotky, že? Oj jak bych se chtěla vrátit do dětských let.. Ty už fakt nemám i když si sem tam stále jako dítě připadám..
Jsem se tak dívala že už jsem tu dlouho nic nenapsala..
Tak to bych se měla vrátit k Řecku..A mojim báječným prázdninám plných práce (tu píšu na začátek protože tu jsem zas tak nežrala), zábavy, nových kamarádů, alkoholu, cigaret, barů, chlapců, žen, moře, slunce a a a .. To je asi tak všechno.. Letos jsem se měla parádně.. To jako možná už jste si všimli aj z fotek co? No tak nevím jestli to mám rozepisovat nebo tak.. Napíšuju jenom že příští rok tam chci jet zase.. A aj s Natálkou. Letos se mnou byla Janča. Které děkuji že za mnou dorazila, jinak by mi tam asi hráblo. I když jsem se bála že mi hrábne z ní, ale nakonec jsme to zvládly, že prde???
No a teď jsem úplně nejvíc šťastná a veselá a celé dny si zpívám, pískám a sportuju od vidím do nevidím. Dostala jsem se na rekre. Sice jenom do Ostravy, ale jsem tam tak šťastné.. Miluju moje spolužáky, miluju ten obor.. Zatím teda. Slyšela jsem že druhák bude horší. Ale tak kdo ví?? Třeba se tam ani nedostanu.. Mám po dlouhé době všechno co k životu potřebuju.. Sport, spoustu nových kamarádů, kamaráda s možností dotýkat se a prostě .. Jsem Happy.. Radujte se se mnou.. Chtěla bych rozveselit celý svět.. A jestli si teď tak říkáte jestli té holce hrabe, tak ano... Hrabe.. Jo jo .. Ach jo.. Jdu radši spát.. Ráno moudřejší večera... Tak dobrů koťata a strýčku fido.. Líbám všechny.. Líbám celý svět.. Muchechechecheche..
Vložil: Yaminka ¤


Komentáře (1):