Uvidíme, co se z toho vyklube.

Jsem naštvaná!!!

Autor Yancha | 13.Březen 2009 | 14:30

A to jako nejen proto, že je pátek 13. ... a že se mi roztrhl sáček s pečivem v nové tašce, kterou jsem chtěla mít aspoň chvíli čistou a bez smetí... a ne proto, že mám dneska práce jak jindy za dva týdny... hlavně proto, že jsem Vám tady psala v pondělí extra dlouhý příspěvek, ale připojení bylo na takové úrovni, že i v době kamenné snad byl rychlejšííííí.... a než se mi to načetlo, tak mě systém odhlásil pro nečinnost a když jsem se přihlašovala, na obrazovce bylo červeným písmem napsáno, že pak bude server pokračovat v ukládání článku... a ono nic.. všechno to zmizelo.. tak mě to vytočilo, protože jsem to půl hoďky psala a pak další hodinu četla znova a znova a opravovala... že jsem to hned vypla a nasr**á jsem byla ještě v úterý, takže Vám píšu až teď..

A o čem to tehdy bylo? o svatbě, o rekonstrukci bytu, o názoru,... ale asi to tak mělo být a Vy nemáte nic vědět.. asi osud, Máchale..

Tak se mějte pěkně a zase někdy, pokud se mi to podaří a budu mít náladu, tak se snad dočkáte něčeho mnohem, mnohem, mnohem... většího .....

pro tento článek

Přidat komentář