Uvidíme, co se z toho vyklube.

Po delším čase..

Autor Yancha | 11.Prosinec 2008 | 01:24

.. píšu opět a zase.

Nemyslete si, ne že bych úplně zapomněla.. a ne že bych na tenhle blog zase pořád myslela. Někdy, ani v práci, nemám nějak čas a ani "energii" něco sepisovat.. a ne že by nebylo co... To právě že je..

A jáá Vám to teda řeknu. Budu se vdávat. Takže věřte, že v hlavě mám pořád hejno myšlenek, hlavně teda díky tomu, že tomu stále ještě nemůžu uvěřit.
V práci jsem narazila na nějakou brožurku se svatebním kalendářem, jakože co by se mělo dělat v určitém čase před svatbou, tak jsem si to přepsala, kopii dala mamce a teďka šílíme obě, co všechno nestíháme. Aspoň je nějaké vzrůšo. Včera jsme byly ve městě obhlížet šaty a řeknu Vám, tak jak normálně vysloveně a dopísmene NESNÁŠÍM zkoušení oblečení, tak s touhle sortou oděvů, je to naprosto naopak. Je to něco úžasného a navlékala bych se do nich i dvě hodiny v kuse!.. což jsem teda včera i dělala.. ale užila jsem si to a těší mě, že to bylo teprve poprvé a zdaleka ne naposledy.
Nastávající dostal nejdůležitější bojový úkol, a to vybrat místo na líbánky a musím říct, že se do toho pěkně ponořil a nejen tímto odstavcem bych ho chtěla pochválit (samozřejmě to dělám i doma), a sdělit mu, že je prostě úúúúžasnýýýýý (to mu taky říkám pořád:-) ). Denně mi večer na internetu ukazuje další a další odkazy a stovky fotek, za což mu velký dík, ale nechám se překvapit.

A co jinak nového?.. tohle Vám nepřipadá jako dost velká pecka? mě teda jo, a to jsme zasnoubení už víc jak měsíc.

Uff, 1:14, vlastně je zítra.. a ti lidi ze včerejška stále sedí na baru a dopíjí poslední láhev vína, která jim byla otevřena teď již nepřítomnou obsluhou. Snad odejdou brzo. Mám tady nějaké resty v oblasti neshlédnutých dílů různých seriálů.

Zase pro jednou stačilo, ne?
Novinky jste se dozvěděli, co mám v hlavě(svatba) a na co nemám tedy čas (blog), taky. Tak co teď?... jděte spát:-) a nebo si užijte den, podle toho, kdy to čtete.

Mějte se zatím moc moc krásně a užívejte klidu.
Kdyby se mi zase něco "přihodilo" a já sem zase něco kolem měsíce nenapsala, tak Vám už radši teď popřeju krásné a bohaté Vánoce a šťastný Nový rok.

 

pro tento článek

 
Titer říká:

To je klásnee,jsem uplně moc ráda,že máš takového nastávajícího manžela :) Přeju moc moc štěstíčka a ať se máte pořád tak mooooc rádi :) Jsem fakt ráda:) Ale bude na Tebe muset dávat fakt velký pozor!!Jinak .... víš jak...:) Mějte se nádherně :) papa :-*

 
 
parmenka_Verca říká:

mazec Jančooo :-* tak to je uzasna zpravicka zlato !! to ti desne mocpreju strasne moc me to uplne prekvapilo..budte moco stastni:-*

 
 
sony22 říká:

jeeeeeee to jsou veci mooooooccc gratuluju a at jste spolu stastni ma te se radi a at vam vse klapne

 

Přidat komentář