Uvidíme, co se z toho vyklube.

Volný víkend

Autor Yancha | 14.Listopad 2008 | 00:12

Mám za sebou půlku druhé noční. Naštěstí. Bytostně nesnáším ty víkendovky, kdy mám tři. Dneska už to není taková sranda, ale snad to ve zdraví a bez potřeby spánku přežiju.

Mám před sebou volný víkend. Jelikož dělám na směny, krátký-dlouhý týden, tak si ho užívám pouze jednou za 14 dní.
Ráno vstanu kolem oběda, namířím do města. S výplatou na kartě se mi tam bude líbit víc než před týdnem. Scuk s kámoškou a pak fičím domů. Jedeme na večeři do Rožnova. Nečekám nic moc pozitivního, tak se nechám překvapit. Snad mile .

V sobotu hostíme mé rodiče. Přítel uvaří specialitku. Nedivte se, slavil narozky on, tak ať kuchtí. Navíc ho to baví víc než mě, za což jsem neskonale vděčná. Jo, holt osud ví, koho Vám postaví do cesty.( A tohle se mu teda povedlo na jedničku.) Po dobrém jídle trocha práce, budeme stěhovat gauč, u našich, my už máme doma nový pěkně na místě.

A v neděli, volno. Až večer jdeme bowlit, taky oslava narozenin přítele, ale teď jenom tak mezi kamarády. Jsem zvědavá, kdy to vezme konec, páč jediná já z celé té party budu ráno vstávat do práce. Takže budete mít čerstvé zprávy o stavu mého žaludku a vůbec všeho okolo.

Dneska žádné vsuvky, žádné podtržené políčka, jenom pěkně stručně a jasně.
A je mi líto, ale opravdu ne, žádné vložené články mimo mou pracovní dobu .
Přeju Vám klidný víkend plný pozitivních myšlenek a zážitků .

pro tento článek

Přidat komentář