Uvidíme, co se z toho vyklube.

Mezi svátky aneb... ACH JO

Autor Yancha | 29.Prosinec 2008 | 20:49

Aaach jo. Zase v práci. Uteklo to nějak moc rychle... i když jsem si k "normálnímu" volnu přibrala ještě dovolenou, stejně to bylo málo. Chtělo to aspoň o týden víc. Tak ještě jednou "ach jo" a jdeme na to. Pěkně se zařadit do pracovního procesu. Na další volno se můžu těšit až někdy před prázdninama.

ACH JO!!!

Jaké jste měli svátky? co jste našli pod stromečkem? chutnal kapr?
Já jsem měla generálku s mým snoubencem. První vánoce společně. 23.12. toho bylo tradičně na přípravu trochu moc, abysme na Štědrý den měli klid a tak to na večer vyvrcholilo. Nějak ten stres ven musel mno. Ale všecko dopadlo dobře a 24.12. byl klidný den, s procházkou a překvapením. Pod stromkem mě čekala hora termoprádla. Dvoje spodky, termotričko, lyžařské ponožky a speciální ponožky pro největší zmrzloně ( stejně mi v nich byla zima ), zateplené gumáky a termočepice.
25.12. proběhla návštěva prarodičů maminky mého nastávajícího kdesi za Rožnovem, bylo dobře a nemusela jsem se klohnit s obědem a navečer nás zase očekávali mí rodiče, abysme si dali to, co zapomněl Ježíšek pod stromkama. 26.12. byl zatěžkávací den právě pro již zmiňované ponožky (a jak už jsem psala, neuspěly). Šli jsme totiž na tradiční Štěpánský hon. Ano, normálně je to pro myslivce a honce, ale na tenhle se prostě berou i manželky a přítelkyně. Od devíti do půl druhé jsme chodili z kopce a do kopce, přes pole a kolem cest, abychom to zakončili pořádným obědem v hospodě a krátkým posezením, jelikož nás večer ještě čekali na Štěpánské zábavě v místě bydliště. Řeknu Vám ale popravdě, kdyby mi nepsala kamarádka, se kterou jsem bydlela půl roku na privátě, když jsem byla ještě studentkou vysoké školy, že tam dojde (jelikož její přítel má stejné místo bydliště), tak bych odešla po první sadě písniček. Protože to se prostě nedalo. Říct, že to hrálo HODNĚ hlasitě, je málo. Ale nějak jsme to prokecaly, a po zmanipulované tombole jsme o půl druhé šlapali domů. 27.12. jsme byli zase pozvaní na volejbal, takže další akční den a já se začala pomalu modlit, aby aspoň v neděli byl klid a já se vyspala. To se mi splnilo. 28.12. ten můj blázínek vstal už v pět ráno a šel na číhanou. A zase je tady místo pro "ach jo". Ale co, když ho to baví. Hlavně že mě tam v těch mínus šesti stupních a nekřesťanských hodinách netahá sebou. K večeru se stavila budoucí švagrová a donesla dalšího Ježíška. (Hmm, jednak si pochutnám na sladkém a taky budu vonět.)
Dneska ráno šel budoucí můj taky kamsi. Já prospala dvě třetiny dopoledne (ale to se musí, před noční), vyžehlila koš prádla, zkoukla všecko zajímavé v televizi a .. Jsem tady. Máte radost? já ne  radši bych byla doma,ale penízky se asi samy nevydělají, že. Doufám jenom, že nahmátnu nějaký pěkný film na netu a rychle mi to uteče. Můj jede ráno kamsi lyžovat, takže se v klidu vyspím. (s ním v bytě to fakt nejde )

Pro dnešek zase stačilo ne? téma bylo vyčerpáno.
Na Silvestra jsme sezvali pár kamarádů (jsou to teda především kamarádi mého přítele, takže žádné vzkazy typu, že zrovna Vy tam zvaní nejste) do našeho bytečku, tak snad se to podaří a nic se nepos**e. To Vám ale určitě ještě sepíšu, o víkendu mám zase směny.
Zatím se teda mějte, zeširoka se smějte a zhluboka dýchejte. Venku je čerstvo.

A všechno nej do NY09

pro tento článek

Přidat komentář