Uvidíme, co se z toho vyklube.

..tak opět...

Autor Yancha | 04.Květen 2009 | 06:56

...po dlouhé době a s úklonou k omluvě...

Minule, ehm, jooo, konec března, jsem psala, jak se to blíží, takže mi věříte, že teď, na začátku května, už je to na nervy :-D. Všechno (snad) máme zamluvené, domluvené a objednané.. teď jen to všechno ten týden před termínem potvrdit, vyzvednout a dovézt.. to bude to konečné dílo zkázy.. doufám, že všechno vyjde a bude to v pohodě :-) tento víkend jsem smetla ze stolu oznámení, samozřejmě do poštovních schránek..

Jinak teď ale na svatbu spíš nemyslím. Na větru mě nějak ofouklo, takže teď spíš zvažuju, jestli jít či nejít na nemocenskou... to už je v dnešní době pro pracující lidi taky otázka z velkým "O"... ale doktora navštívím, jenom budu muset přežít dnešní a zítřejší denní... tak držte pěsti..

A zážitky z poslední doby?... mno, třeba.. sousedka mi dala na hlídání malého syna.. měla jsem ho hodinu (!!!) a už jsem si říkala, kde je.. takže jestli mi ho dá ještě párkrát, tak si děti asi ještě rozmyslím :-D.
Taky jsme byli chytat (a rovnou opékat) pstruhy. Mě se teda moc nevedlo, ale nastávající měl štěstí, tak jsme se i obstojně najedli. A do naší kuchyně nám přibyla další nová skříň a polička. Snad už poslední nesvatební výdaj.

Zase se s Vámi na neurčito loučím a uvidím, jak se mi bude chtít :-) zase někdy psát.. Ahooj

 

 

pro tento článek

 
cache říká:

Jani, přeji Vám hodně štěstí a Tobě hlavně pevné nervy s dětmi, ať ji máš co nejvíce ;-)

 

Přidat komentář