Uvidíme, co se z toho vyklube.

Začátek dalšího roku....

Autor Yancha | 12.Leden 2009 | 10:01

Já vím, píšu pozdě... Omlouvám se

Takže, na Silvestra to dopadlo dobře. Sešly se čtyři páry a dva nezadaní chalani. Nikdo se nepoblil, neopil do bezvědomí, všeci se u nás vyspali na více či méně pohodlných místech a ještě ráno se dopíjely nějaké přebytečné láhve sektu, které by přece do příštího Silvestra nevydržely . Pro mě to byl pohodový Silvestr, líbil se mi, i když mám pocit, že některým mohl připadat poněkud nudný. Ale zase jsme se sešli všichni, co se známe, pokecali, zasmáli se... ale každému prostě vyhovuje něco jiného.

Teď o víkendu jsme zase byli na Slovensku lyžovat, pátek večerní, sobota durch a neděle dopoledne. Řeknu Vám, nebýt sobotního večerního koupání v termálech ( a to jsem lyžovala ten den jenom dopoledne!! a pěkně jsem s sebou švihla, odnesly to záda...), tak bych se v neděli nepostavila na nohy...

V neděli dopoledne to zase odneslo koleno, takže teďka nemůžu chodit v sukni. V neděli v jednu jsem se už těšila na odjezd, páč trávit tam ještě jeden den, odnesou mě nohama napřed... do sanitky, samozřejmě.. .

pro tento článek

Přidat komentář