30 Seconds To Mars

04.Leden 2008 | Úvahy

Listovala jsem časopisem a našla rozhovor této skupiny, sice mě nijakhudbou nenadchla a téměř mě nezajímala, ale přesto jsem si ten rozhovorpřečetla. A to, co jsem se dozvěděla, no hrůza :)

Hned z úvodu mě dost překvapilo "Sice nám zakázali ptát se, jestli jefrontman Jared Leto spíš hollywoodský herec nebo zpěvák." Nechápu, cona té otázce je, každý jiný hudebník, co i hraje, nebo herec, co izpívá, na to vždy odpoví - proč by nedokázal i on? Možná, že neví, jakse rozhodnout nebo je jen líný na ni odpovědět. Ale záhy, když se hoptají "Kdybys musel volit mezi herectvím a hudbou, co by sis vybral?" av pohodě odpoví, nechápu, no :)

Myslela jsem si, že skupiny fungují tak, že členové jsou kamarádi atady jsou nějací divní :) Když zabrousili na téma odchodu jejichbývalého basáka Matta, tak jejich vyjádření bylo ve smyslu "To nenížádná tragédie, vždyť to byl JEN basák.Písničky píše stejně Jared, takco."
Ano, možná se stýkají a to, že prostě už není s nimi v kapele,neznamená konec světa, ale přeci nemůžete říct o svém kamarádovi, že tobyl JEN basák, ne? A určitě vás bude mrzet, že odešel. To je jejichdrsná image, nebo to jsou opravdu takový zabedněnci a sobci?? Ale zasedále říkají, že pořád jen pracují a nemají na nic čas, tak jak by se sním mohli jinak stýkat? Byl s nimi furt a jsou stále všichni pohromadě,protože furt a furt pracují; jistěže nepracují furt, ale z rozhovorujsem pochopila, že nonstop, jak oni sami říkají :D "Nemíváme nikdyvolno."

Dost mě udivilo, jak sebevědomě prohlašují, ze budou hrát klidně i v70ti. Zaprvé si nemyslím, že budou tak populární a oblíbení jako dnes.Přeci jen to je prý "Emo" a to za rok, dva už zas nebude moderní a budeletět něco jiného. A zadruhé si nemyslím, že jsou tak dobří a udržej sea budou mít furt čím překvapovat.

Takže to je asi tak zkrácený názor na tuhle kapelu, nebo spíš reakce narozhovor z časopisu Filter :) Přeberte si to, jak chcete.

napsal/a: ZAPOMELAJSEM 22:22 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář