Spousta lidi je se sebou nespokojena, není to dobře. Někdo si myslí, žekdyž se má člověk rád, opravdu rád, že je egoista, narcista, apod. Nenítomu tak. Lidé, co se nemají rádi, jsou vlastně chudáci - nemohou sesmířit s tím, jak vypadají, jakou mají duši, jací opravdu jsou.

Když nemá člověk rád sám sebe, nemá právo na lásku od ostatních! Nemáprávo být milován. Bude zklamán... lidé využijí jeho nespokojenost sesebou a budou ho chtít předělávat a on jim vyjde vstříc. Ale pozor, užto nebude on sám, ale pouhá představa lidí okolo, jakého ho chtějí mít!Buďte sami sebou, najděte se!

Já se nikdy neměla ráda, nesnášela jsem se, chtěla jsem být někdo jiný,ale nikdy, nikdy, nikdy jsem si nedokázala fyzicky ublížit, přeci jentrochu lásky v sama sebe jsem v sobě měla, spíš jsem si ubližovalapsychicky - a to je mnohdy mnohem horší.

Čas plynul, já se dostala do jiného prostředí, poznala nové lidi a díkyjednomu člověku, který mi ukázal, jaké to je - mít rád sám sebe,pečovat o sebe, být pro sebe ten nejdůležitější člověk na světě, věřitsi! Za to jsem mu moc vděčná. Začala sem se milovat, věřit si, mindrákybyly ty tam, nenechala jsem si již psychicky ubližovat.
Mám se ráda, cítím to v sobě. Možná si řeknete, že jsem narcista, jakoto tvrdí má máma :D... Ale lepší člověk, než jsem já, není :D Pracujina sobě a chci být, co se týče duše, na co nejvyšší úrovni. Děkuji mocvšem, co mě postrčili! Přála bych vám všem, abyste se dali stejnou nebopodobnou cestou jako já a nespokojených lidi samo se sebou ubývalo.

napsal/a: ZAPOMELAJSEM 22:20 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář