Moje zpověď

24.Květen 2008 | Úvahy

Každý ke mně chodí, vyptává se na moje myšlenky, co mi je, co prožívám,že prý chce znát moje pravé já. Ha, výsměch můj je postihne. Za rohvlezou s mým nepřítelem a hned mě pomlouvají! Vylezou a už zas chtějíznát mé myšlenky, chtějí zas znát mě! Ha, výsměch!

Každý mi do hlavy vtlouká své rozumy, jako bych neměla své vlastnínázory, svůj mozek! Nedošlo jim, že já už mám na vše své ucelenénázory? Nedošlo jim, že už nejsem ta malá dívka, která potřebuje véstněkolika lidmi? Potřebuji vést, ale buď vlastním srdcem nebo jednímčlověkem! Člověkem, kterému se chci vyhýbat, avšak se stane to, co sestát má!

Hledáš se, najdeš se, žiješ spokojeně sám se sebou, tvoje já je tvůjnejlepší přítel, ale najednou ti do života vstoupí člověk, který tě takstrašně rozhodí, že zapomeneš sebe, ztratíš sebe, nevyznáš se v sobě!Ano, to se mi přesně stalo. Dlouho jsem se dostávala do své původnípózy, která mi tak moc vyhovovala a už jsem silnější, už sebe nikdeneztratím!!

Jdeš za svým cílem tak moc, až zapomeneš, kdo jsi a začneš být někým, koho nesnášíš a kým jsi nikdy nechtěl být?? Všeho s mírou!

Děláš něco jiného než chceš? Tlačí tě okolnosti do kouta? Řekni stop!Na chvíli se cestou životem zastav, než abys šel dál bez hlavy ašpatnou cestou, kterou nechceš jít!

Odstrkovala jsem si lidi od sebe, aniž bych chtěla a věděla to! To jeta nejhorší věc, kterou člověk muže udělat. Jen se diví, proč se muvšichni vzdalují a nechápou, že příčina toho všeho může být právě uněj! Je to smutné, když chyby hledají u druhých, než aby je hledalinejprve u sebe a pak u ostatních.

Pochybuješ o svých snech? Ani je radši nerealizuješ? Byla jsem dřívtaké taková, ale už NE! Nepochybuji o svých snech. Jdu si tvrdě za nimia vím, že se mi jednou vyplní! Ale bude to dřina, ale stojí mi za to.Člověk, co se aspoň trochu nepokusí, je srab a nestojí o ty sny tolik!

napsal/a: ZAPOMELAJSEM 14:59 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář