Originální

24.Květen 2008 | Úvahy

Každý jsme originál.
Každý jsme jiný.
Každý máme jiný cíl.
Každý máme jiné sny.
Každý máme jiné myšlenky.

Takto bych mohla psát až do „aleluja“. Ale uvědomují si to lidé? NE!Když se podíváte okolo, tak vidíte většinu lidí podobných (nemyslím teďtělem, ale chováním, stylem apod.). Kam zmizela ta originálnost, skterou jsme se narodili? Proč u většiny lidí vyprchala? Paradoxně jsmevlastně vesměs všichni stejní. Máme stejné cíle. Ten nejvyšší je státse dokonalými dušemi! A ty ostatní jsou v každém životě – narodit se,splnit životní úkol a pak umřít – a tak stále dokola. Ale také jsmevesměs originál. Každý máme jiné myšlenky, avšak většina lidí sinepřipouští, že má jiné myšlenky než většina, ve které chce být.

Proč odhazovat svoji originálnost jen proto, abychom byli v nějakéskupince? Není nejlepší nějaké skupiny hodit za hlavu, být svůj ačekat, až někoho osloví naše originálnost a zamiluje si ji? Nebude topro nás příjemnější? Já si myslím, že ano. Jenže bohužel to většinanechápe.

Jednou přijde den, kdy to všichni pochopí!

Neříkejte „stejně je jedno, jestli tu jsem nebo ne“. Není pravda! Kdybytu nebyl ten, kdo by tu měl být, tak je to veliká ztráta! Ten člověk jejedinečný, nikdo ho nenahradí. Jeho životní úkol nemůže převzít nikdojiný, každý tu hraje určitou roli a žádní záložníci tu nejsou.

Tímto bych vám chtěla asi jen vzkázat: Milujte se, množte se, nebojte se sebe a buďte sví, jste originální a jedineční!

napsal/a: ZAPOMELAJSEM 14:58 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář