10.Říjen 2008
ano.

dlouho sem se vzpirala serialum.

nekolik let, uz od zacatku veku, co jsem to zacala tak nejak vnimat.. ze serialy jsou ZTRATA CASU PODNICENA CHTICEM PO VYPNUTI MOZKU A NASLEDNE TUPE ZIRANI NA STRIDAJICI SE OBRAZKY V KRABICI JMENEM TELEVIZE.

pak prisel den, kdy moje sestra projevila prvni znamky zavislosti.
na nem. ANO. na nem.

byl tu, porad krouzil okolo, OBCAS NA ME STRNULE KOUKAL Z OKENKA BS PLAYERU, ale me srdce nezasahl. snad mu branila hul. nebo ty jeho vecne poznamky. nebo mel mozna moc velkou hlavu na to, aby vylezl z pocitace..

odmitala jsem ho.
a on pak odesel.
dlouhou dobu neobtezovala moji mysl postava belhajici se o holi, pohazujic kolem sebe sarkasticke poznamky o druhych.

pak ale ruka osudu zasahla po druhe. a ja se pristihla, ze sleduju 10 v rade za sebou, hltam terminy z lekarskeho prostredi, kterym naprosto nerozumim a smeju se minimalistickemu smyslu pro suchy humor.
ten chlapek, co zere vicodin jako lentilky, me fakt bavi. nekdy se i smeju nahlas. nekdy se bojim. ale jen toho, ze se mi stane neco podobnyho a nikde pobliz nebude zadnej house, aby mi predepsal 30x lecbu neceho jinyho a pak zachranil me i dalsi pulku nemocnice.
i ta jeho hul mi najednou pripada sexy.. ale VSAK VITE.. v tom platonickem smyslu (vy cunata)..

takze to je takova psychodelicka panopticka oda na doktora house, kvuli kterymu me obcas napada, jestli jsem nemela jit na medicinu (ale vzdycky to skonci u NE.. umiralo by mnohem vic lidi..).. je to takova nemocnice na kraji mesta.. ale jsou v ni o trochu zajimavejsi lidi nez doktor sova..

Vložil: _sheeni_ ¤


Komentáře (2):
  • 26.10.2008 07:18:21, johnnym26

    Jako bych měl pocit, že mám co dočinění s tvojí závislostí... Tak promiň :D (,ale i já jsem dopadl stejně)

  • 16.10.2008 12:06:15, Simona

    Teda Veru naprosto super recenze..