11.Prosinec 2007

No me vikend zacal uz v patek, kdy sem se simcou a zuzkou vyrazily do kina a prolezt par sekacu, aby sme sehnaly nejaky hadry a la pomada na lions party.

Koupily sme si listky na Halloween a pak se sly hrabat hromadama velice zajimavych kousku:D, nakonec to byl docela uspech a tak sme pokracovaly do kina. Horor to byl docela dobrej, ale spis takovy maso.. no, kdo by nechtel koukat na desetiletyho chlapecka, jak boda zdravotni sestre do krku vidlicku?? Sahnete si do svedomi)

 

To ale nebyl konec, jeste sem se sla podivat po prstynku k Vanocum.. obsluha v obchode uz toho asi mela dost, takze reagovala velice.. prehnane.. ten kluk byl bud na kluky, nebo to umel dost dobre zahrat.. kazdopadne, hihnal se mi za zadama doslova jako uchyl a nakonec me primel zkouset si prstynky, ktery se mi abs nelibily.. a k tomu mel kecy typu ‚nechci slevu zadarmo‘..:D silenej zážitek!

Pak prisla eliska a spolu sme vyrazily na Shoot ‘em all (clive owen? To bych klidne dala i kilo:D), coz byla naprosta pecka.. je sice pravda, ze sem byla asi jedna z mala, komu se to libilo a kdo se smal kazdy druhy scene, ale… To je zivot:)

 

V sobotu sem byla v kine s martinem, na tesne vedle..docela oddechovka, ale toho kluka bych opravdu nejradsi zabila. Choval se uplne nejhur, co sem za posledni dobu videla. Fakt smutny.. ale to je taky zivot!

 

Vložil: _sheeni_ ¤