19.Duben 2008

no.. co vam budu povidat, chvili sem premejslela, jak bych tohle mohla otitulovat, neco jako killing the babysitter (ale to sem zavrhla, protoze tak se urcite jmenuje nejakej horor..btw, kdo videl halloween..? hmm) ale opravdu nejvystiznejsi byla hlaska z kruhu.. navic! kitty vypada jako samara, takze nejsem tak daleko od pravdy. 

rozepisovat se je na prd, kdyz nemam cas:D je friday night a ja vyrazim s holkama do irish clubu, kde se prej tancuje, je tam fotbalek a kulecnik, ale jakoze vsechno, proste chilling.. ok, jsou tu vyrazy, o kterejch vim, co znamenaj, ale sem lina prekladat. asi se zacinam aklimatizovat:D nekdy dokonce v angline i premejslim. deti jsou furt stejny, nejvic kitty, coz je malej spratek.. coz znamena neco podobnyho.. hm.. mas tady MALEJ BORDEL.. ok, tak tohle sme si ujasnili a muzeme jet dal. vcera sem mela takovej mensi burn out.. pravdepodobne tomu pomohlo i slunicko, mela sem den volna, deti sly k tatkovi a ja mela klid. tak sme s lizzie a nadine vyrazily na stinson beach. no vypadalo to super, akorat lizzie je cerstvejch 19, coz znamena, ze ridicak moc dlouho nema. a co vic.. ridi hur nez ja a tak mi trochu vyrostlo sebevedomi:))
no bylo krasne, ale nad stinson beach lezela mlha. a taky to podle toho vypadalo, vedro? no way. musim rict, ze sem tam byla ve svetru. pak sme se sly projit podel pobrezi. hm, nebo jak to nazvat.. k vode:D a fakt sem si myslela, ze ty hlasky o tom, jak je voda ledova, jsou jen povidacky zhejckanejch amiku.. ale musim priznat, ze mi stacily palce:D pak sem se trochu otuzila, ale nedobrovolne, proste prisla vetsi vlna a cus. jeste, ze sem mela kratasy. no a pak sme sly zpatky k rucnikum a zjistily sme, ze nam nekdo ukrad jidlo!! takovy maly lays.. no silene sem se vydesila a zacala hledat fotak a mobil a vsechno.. a nic se neztratilo. pak sme usoudily, ze to asi ukradly ptaci..
no chvili sme se opalovaly, aspon me to tak prislo, ale vyklubala se z toho hodina a pul. no ale co delat na plazi, kdyz je mlha, ze jo. tak sme se sebraly a jely do mill valley do la boulangerie, coz je jakoze napodobenina francouzskyho pekarstvi. no ale.. nouze naucila dalibora hudlat a tak sem byla za jablecny neco.. opravdu vdecna:D no ted uz musim jit parit, tak zbytek zejtra.

Vložil: _sheeni_ ¤