Co je tvoje, je i moje,co je moje,není tvoje :D v tomhle případě vlastně naopak asi no :-X
O autorovi
Autor blogu

Autor: adiska1
Region: Vyškov
O mně: ...co o sobě? myslím že sem obyčejná, věčně vysmátá holka, co je nejvic moc uchylnaa :D Ale zpátky na stromy děcka! x)

Můj profil

Poslední návštěvy
Credits
Template e grafica by
IN ARIA...

Brushes by
CELESTIAL STAR

Distribuito su
IN ARIA... , NST & GRAFICA DI STILE
19.Duben 2009
Áá akca |
No...už bylo načase v plnym počtu se zas sejít na nějaké té akcičce, kde budou všichni ke konci úplně pod parou, nebo aspoň tak blízko, že budou mít opařený ksichty.
O zničení ksichtu by mohlo vyprávět víc lidí, ještě než tam dorazili ;-) ale je to jejich věc. Dál se nám zvedlo pár patníků a udeřilo pár obličejů, až nám to ostatním bylo víc než líto x) Padlo mnoho slibů, mnoho řečí, moc alkoholu, moc energie a tak to dopadlo tak, že po prvním velice vyčerpávajícím pogu na Vzhůru nohama se to na place vylidnilo, energie najednou ustoupila a Vision days mohli jen smutně koukat a doufat, že nějací ti pogo lidi ještě energii měli :) . Jelikož VD mám strašně moooc ráda, tak i nějaky to pogo z mojí strany padlo a po sléze jsem se vyčerpaná odebrala do temných koutů nahoře na gauči :) . Ani nevím, co zapříčinilo to, že se pořád objevovali a ztráceli lidé, kteří tam buď byli pořád, anebo vůbec. Asi kouzlo magického večera x) . Moc kund se tam povalovalo - být já taktéž v alkoholovém opojení,tak du do nich xD jenže já se svou včerejší zapšklou náladou sem mohla jen sledovat jak sou všeci na levelu, o kterým sem si mohla nechat zdát:( . No nic, hodnocení akce by bylo kladný, kapely do jedné hrály výborně, a já už nikdy nechcu bejt tak odporně střízlivá :-!
Autor: adiska1 | 17:12 |

Komentáře

« Domů | Přidej komentář