Co je tvoje, je i moje,co je moje,není tvoje :D v tomhle případě vlastně naopak asi no :-X
O autorovi
Autor blogu

Autor: adiska1
Region: Vyškov
O mně: ...co o sobě? myslím že sem obyčejná, věčně vysmátá holka, co je nejvic moc uchylnaa :D Ale zpátky na stromy děcka! x)

Můj profil

Poslední návštěvy
Credits
Template e grafica by
IN ARIA...

Brushes by
CELESTIAL STAR

Distribuito su
IN ARIA... , NST & GRAFICA DI STILE
07.Leden 2009
Už je tu zase |
A je tu další chvilková (erekce?)deprese...tak jako sem měla řádnou depku na konci minulych prazdnin,tak ji mam asi i teď. Dostávám ji z neohleduplnosti druhych lidi, z jejich sobectví a přetvářky. Tak se nevyplácí někomu věřit,protože každej vás chce jen tupě osrat,dostat z vás jen to co chce...Něco pro svoje dobro..?.. Bylo by mi to jako docela jedno, kdyby mě z toho ovšem pokaždé vynechali. Hodilo by se mi žít ve svym světě, kde by bylo všechno v červené,žluté a zelené barvě. Kde by neexistovalo hulení, protože ho mám den ode dne míň ráda.Prostě lidi sou svině.Každej člověk je svině,ale někdo to projevuje víc,než je zdrávo. Můžou za to drogy? Rodina? Škola? Nemyslim si. Každej v sobě utvoří člověka jakym chce byt.Tam to tomu jen trochu dopomůže. Škoda, že já si vždycky oblíbila lidi jen ty špatný. A z toho pak ty deprese. a ještě k tomu nějaky zakurveny pisnicky o lásce..Jooo jasně, bez lásky se žít nedá, a ruzny blafy. sledovat lidi kolem,to je docela o drzku. ale prej sem zakomplexovaná. Tak ať. Chvilku ještě budu. Je to můj život a svině můžu být dlouho jak si budu přát.A vůbec,stejne to kazdej jen prejde a pocka,az budu mit naladu zas o chlup lepsi.

Po chvilce tupého zírání do komplu zjišťuju,že deprese mizí...Tím že píšu totální sračky na tento totálně zasračkovanej blog na zasračkovanym libku.(omlouvam se serveru nelibimseti.cz, ale fakt se to neda xD )
Asi mě pořád ale sere,že to tu není jak bych si přála.Ale to tu nikdy nebude tak,jak si to tu kdokoliv přál.Takže se s tím asi budu muset smířit a napsat nakej kec o mym idealnim svete :) Jinak asi dva řádky mi připomínaj 3osoby,ktery by se dal nemely seznamovat,dal s nekym mluvit a dal nekde byt.Proste nemam rada vsechno,co je zasrane,tak jako ty 3 osoby.hm...prej ses krasna xD tym koncim a myslete si co chcete :P
Autor: adiska1 | 20:38 |

Komentáře

« Domů | Přidej komentář