Co je tvoje, je i moje,co je moje,není tvoje :D v tomhle případě vlastně naopak asi no :-X
O autorovi
Autor blogu

Autor: adiska1
Region: Vyškov
O mně: ...co o sobě? myslím že sem obyčejná, věčně vysmátá holka, co je nejvic moc uchylnaa :D Ale zpátky na stromy děcka! x)

Můj profil

Poslední návštěvy
Credits
Template e grafica by
IN ARIA...

Brushes by
CELESTIAL STAR

Distribuito su
IN ARIA... , NST & GRAFICA DI STILE
12.Leden 2009
Ideální svět..aspoň můj ano |
Ideální svět je blbost,ale proč se nepokusit si ho sestavit aspon ve vlastní hlavě?? Mít z něj dobrej pocit,až budete v kaši...Mít na co myslet,když už máte v hlavě vzduchoprázdno :)
   Začnem...Mírem a láskou? No proč ne,...všude na ulicích by velké billboardy hlásily peace & love...v rozhlasech by hrál Bob Marley nebo Morcheeba a lidi by se na sebe usmívali:) to by byl slušnej základ,ale nutno podotknout,že by se lidičky nesmáli,protože by ve velké většině hulili brka,ale že by se jim to už tak běžně zdálo všechno krásný..Přála bych si to bez drog ten svět...(MŮJ svět)...Lidi by si zhulení možná nemohli tolik lhát a přestali by se možná i vopouštět (viz. film samotáři :-) -->>paradni film) ale jsem proti,vím,že to není správný,i když já šlušná a čistá taky nejsem (novorocni predsevzeti hodlam dodrzet!)a taky po dlouhym přemýšlení bych tam chtěla většinu ženskejch,pac chlapi už mě začli někteří pěkně srat,takže bych radši možná byla lesbou xD (možná!!). Neměla bych nic proti alkoholu..možná bych nechtěla moc pit tvrdej,spíš jen víno,hodně červenýho vína! Pak by nesměly existovat takovy ty klasicky pičoviny,jako je lež,sobectví,krádeže,nenávist atd.,.jo už z minulýho článku-> všechno zeleno-červeno-žlutý! že by trochu reggae?:D no a co? o to de,jo ta menšina tech chlapů by už teda mohla mít dredy,pokud tu maj byt,je to hezčí...každopádně prostě aspon dlouhý vlasy! Všichni by sme měli program na každej den,nikdy by sme neměli nudu xD hlavně by tam nesměla byt žádná politika,ta by to mohla zkurvit. Ale anarchie tam jako taky byt nesmí(by mohlo vypadat jak ve filmu Soudný den),to ne. Lidi by všechno dělali s láskou a byli ochotní to dělat zadarmo...na to by si časem všichni zvykli...co je moje,je i tvoje  a naopak :)
    takže časem si možná v hlavě vyvinu lepší představu o mym světě a třeba to pozměním:) ale tak času dost ne?:D Myslivcům zdar xD
Autor: adiska1 | 20:06 |

Komentáře

« Domů | Přidej komentář