Co je tvoje, je i moje,co je moje,není tvoje :D v tomhle případě vlastně naopak asi no :-X
O autorovi
Autor blogu

Autor: adiska1
Region: Vyškov
O mně: ...co o sobě? myslím že sem obyčejná, věčně vysmátá holka, co je nejvic moc uchylnaa :D Ale zpátky na stromy děcka! x)

Můj profil

Poslední návštěvy
Credits
Template e grafica by
IN ARIA...

Brushes by
CELESTIAL STAR

Distribuito su
IN ARIA... , NST & GRAFICA DI STILE
20.Duben 2009
tady jsou malý úseky z toho,co jsem v jednom bezcílném večeru sledovala na netu |
Nikdy nespatříš mě na kolenou,já nejsem z těch co o lásku prosí.Nikdy neuvidiš v mých očích slzy a i kdyby objevily se snad,já setřu je potají, aby sis nemyslel že kvůli tobě padají!!!!

Vzpomínky-nejhorší věc, která nejde vymazat, protože se stala...

Nejhorší je mlčení dvou lidi, kteři se bezmezně milují.

Žij tak, aby se tví přátelé začali nudit, až zemřeš.

Nepláču, Pouze slza mi steká po tváři. Vžďyť pláčeme pouze, když něco ztratíme. A já nemohu ztratit to, co mi už dávno nepatří.

Co je to vlastně láska…? .. je jen nepatrný rozdíl mezi držením ruky a svazováním duše....
Jekrásná, nádherná, plná něhy, pochopení, radosti, dokáže dělat zázraky…udělá z lidí šťastné blázny… ale také trosky… dokáže poslat člověka nadno… přináší bolest… trápení a slzy… dokáže zabíjet…
Má dvě tváře anikdy nevíš, kterou tváří se zrovna k tobě otočí… a přesto snad všichnipo ní touží, čekají na ni a všemožně jí hledají, někdy úspěšně, jindymarně.
Láska si vybírá - jednomu dá všechno, druhému nic, kdo jipoznal je buď stále šťastný a nebo se topí na dně. Od toho šťastnéhouslyšíte smích, radost ze života, uvidíte jeho zářící oči, když vyprávío lásce, která ho potkala, naopak od toho, kdo poznal lásku jakotrápení, uvidíte jeho uplakané oči, bolest v jeho srdci………
Tolik lidí už poznalo trápení z lásky a přesto - ti, co dokázali jít dál jihledají znovu, někdo dříve, někdo později, ale všichni po ní za časzačnou toužit, vzpomenou si na ty krásné chvíle, které prožívali předtím, než přišla bolest a i když mají strach, i když se bojí dalšíhozklamání, jednou začnou znovu milovat…….

Snad promine mi ten,komu jsem tohle obšlehla z profilů,ať už to bylo kdekoliv..A snad promine mi ten,kdo o to nestojí.Konec.
Autor: adiska1 | 18:37 |

Komentáře

« Domů | Přidej komentář