13.Červen 2008, napsal andy516 v 23:28
Tak jsem dneska narazil ve Kvetech ( :-) ) na clanek v rubrice tajemno, ktery me docela zaujal. Obycejne tam pisou o blbostech, minule napriklad o tom, ze Ceska Republika je soucasti site tunelu ze stredoveku, kterou by se dalo projit od nas az do Vatikanu, pricemz skoro kazda Bozi muka nebo kaplicka ve skutecnosti oznacuji misto vstupu do podzemi. Ha, ha.

Ale dneska tam bylo o telepatii zvirat, zvlast psu. Jak zvirata umi predpovidat treba zemetreseni asi kazdy vi, ale to je myslim dano zmenami seismicke aktivity nebo necim takovym, coz oni dokazi vycitit.

Ale v nektere vice civilizovane zemi nez jsme my, kde je Skodovka treti auto do rodiny a lidi se neperou na fotbale, provadeli testy vztahujici se k tomu, ze psi hodne casto vedi, ze jejich panicek ma prijit bez toho, aby meli jakykoliv duvod to vedet. Vedci v domovech majitelu nainstalovali kamery a menili casy prichodu majitelu, auto kterym prijizdeli, cokoliv cim by se dalo vysvetlit to, ze psi proste vedi 10 minut az hodinu predem, ze prijdou. Nebo ze zvirata zdrhaji chvili predtim, nez se zacneme oblekat na cestu k veterinari, coz urcite hodne lidi zna a teoreticky neni zpusob, jak to zvirata mohou vedet. No a zbyla jim asi tak jedina moznost - nejaka forma telepatie.

Ja s tim mam taky trochu zkusenost, nas minuly pes ( R.I.P ) jednou zacal neskutecne dovadet jako vzdycky kdyz nekdo dole otevrel dvere, ale az na to, ze panicka byla jeste asi 5 minut od baraku...Sla pesky, proste to nemohl vedet...A jinak urcite nikdy takhle "naslepo" nezkousel.

Muj legendarni nynejsi pes zase neuveritelne presne vi, kdy se s nim chystam jit ven. Obycejne lezi v obyvaku a ja jsem u sebe, takze jedny otevrene dvere + chodba + jedny prizavrene dvere. Pokud se treba oblekam, ze pujdu ven, tak nekdy prijde ale vetsinou ne. Ale jakmile si reknu "Ted s nim pujdu", tak se zjevi ve dverich vetsinou kdyz si svlekam prvni cast cehokoliv, co si mam prevleknout na ven, bez vyjimky.

Napada me akorat, ze

a) slysi zvuk jak vstavam ze zidle, to je ovsem nesmysl, vstavam na cestu k lednicce co deset minut a nechava ho to v klidu

b) slysi, jak si sundavam teplaky / ty si svlekam jako prvni vetsinou *shy* /, coz je ale taky blbost, protoze s oblecenim nejakym zpusobem manipuluju skoro porad, myslim ze svlekani teplaku neni nic, co by pres vyse popsane prostory slysel, je to docela bezhlucna procedura.

c) mam psa telepata - pravda

A.

 
Komentáře (1):


V 31.07.2008 08:35:58, PT

Jo, jo, moje fenky zas bezchybně přijdou když se z baru tahá nějaká dobrota a je jedno v jakej místnosti zrovna jsou. Ale když si tam jdu pro cíga, tak je nenapadne ani zvednout hlavu.
Hodně štěstí v travianu :-))