29.Březen 2008, napsal andy516 v 03:30
Mno...uz jsem sem dlouho nenapsal nic tak k zamysleni, osobniho a tak, ze jo...

Tak treeeba jsem mel vcera, vlastne predevcirem, jsem mel moc zajimavy vecer...Akorat vam o tom nemuzu nic rict :-D. Ale byl to takovy highlight posledni doby, nebo rekneme flashback lepsich casu...No zkratka zajimave, obcas je dobry sebrat odvahu a udelat neco, co je mozna neuzitecne, blaznive a tezke...Aspon neni nuda a clovek byl poprve v zivote v Baste ( na Baste ?).

No a taky jsem si pred par dny vzpomnel, ze existuje na netu archiv TV Nova a pustil si tam moji pozapomenutou Vymenu manzelek. Uplne vidim ten vas usmev, ale ja tuhle reality show miluju :-). Je asi jedina, kterou jsem videl ( ne, ze by jich u nas davali hodne ), ktera ma nejaky smysl a nad kterou se da trochu zamyslet a porovnavat zivot v televizi s zivotem nasim. V prvnim dile tam se vymenila manzelka z prazske rodinky na Jiznim meste se zenskou odnekud z Krkonos, jejiz rodina patri k cirkvi adventistu sedmeho dne. A prazska panicka teda zvladala vsechno skvele, ale ta nabozenska fuchtle, to bylo neco...Treba si stezovala, ze tam na deti nemaji cas...Ale to je asi v 21. stoleti docela normalni, ze oba rodice pracuji a nikdo nebude detem zadek utirat 15x denne...Holt kazdy si nevyrabi maslo z mleka od vlastni kravy, ale nekdo si na nej musi i vydelat...A jeste si na nej dat sunku, kterou nevim jestli v te "Chvalime naseho pana" rodine znaji. Oni totiz tomu z Nazaretu dekuji v modlitbach za chleb, ale uz zapominaji na sunku, ryzi a tunak....to je ten problem . No vrchol byl, kdyz ten tatinek panbickar do sebe nalil pul lahve vina ( a to po nem nabozenstvi chce abstinenci... ) a zacal prazskou panicku osahavat. No pak z toho byl samozrejme mooc spatnej a kal se. No zaverecny rozhovor mezi 8 ocima stal za to, panbickarka se nejdriv zurive branila, ze to by on neudelal a on se par sekund nato priznal :-D. Sranda.

No a druhy dil to uz vezmu zkracene, hrozne se rozepisuju koukam. Panicka ze super baracku nevim kde sla nekam na vesnici, do domu se 4 byty, ktere obyvala jedna veelka rodina, cikani v bilem provedeni....Manzilek nezamestnany zednik, jeho manzelka na materske a 5 deti. O te co sla z horsiho do lepsiho nebudu mluvit, ale to jak slabikovala kdyz neco cetla a mluvila jako kobyla, to mluvi za vsechno. Pripominala mi ty typy, co nevi jestli je Vatikan druh syra, nebo teokracie. Ta co prisla do horsiho se z toho bordelu a smradu rozbrecela hned v chodbe a jeste nez dosel manzilek, tak z toho jak to tam vypadalo brecela jeste trikrat. Tomu rikam reality show! No pak tam brecela cely tyden a zvykala si na naprosty chaos v domacnosti, ze se o deti nikdo nestara, ze se vsude kouri a tak....manzel, zednik s IQ ne simpanze, ale makaka, mluvil obcas jako "Do prdele kurva si ho dala spat o hodinu driv a on je z toho celej den psychicky spatnej ty vole" a spol., no vazne zabava. Clovek si najednou neskutecne vazi tepla domova a 21" LCD monitoru, sunky misto gothaje a tak...Doporucuju :-).

No a co jeste...Stahnul jsem si ted Carnivale, vychvalovany high cost serial z produkce HBO a nejak me to nezaujalo :-/. Tak jsem zatim verny Houseovi a jeste mam v zaloze 4 sezony Scrubs a samozrejme Californication :-). Tak uvidime, hlavne ze je na co koukat.

A taky bych poprosil vsechny v mem ICQ CL, kteri maji Mirandu, aby si to sakra na noc vypinali...Vzdycky mi skonci film / serial, otocim se, usinam a za chvili pipani, ze mi nekdo zjistuje status, coz Mirandy delaji automaticky. Ja vim, muzu si vypnout zvuk, ale nenasel jsem to. Vim, muzu si vypnout Mirandu, ale neudelam to. Vim, muzu si vypnout pocitac, ale neprichazi v uvahu :-).

Jo a zitra, teda dneska, me ceka jedno setkani, ktere by se mohlo ukazat jako dulezite a moc se na nej tesim :-). Uvidime.

A uz mam 89kg, ha.

A. :-)
 
Komentáře (2):


V 30.03.2008 20:44:23, andy516

1) souhlas :)
2) jo na to jsem chvili koukal, ale nijak xtra me to nevzalo. ale je to neco jako pratele, takze tobe se to bude libit :)
3)tss

V 30.03.2008 20:16:39, Globe

1) ...jojo, "Do prdele kurva si ho dala spat o hodinu driv a on je z toho celej den psychicky spatnej ty vole" byl hustej, obcas sem u toho dilu nechapal jak muze nekdo zit...
2) dostal jsem tip na serial How I meet your mother, prej je to sranda jak svina, tak to posilam dal
3) mirandu si vypinat nebudu, vypni si ji ty =D