18.Prosinec 2007, napsal andy516 v 22:08
Tak jsem se rozhodnul, ze si trosku zjistim par statistik o sobe, hlavne tech internetovych. Doufam ze se neukaze, ze jsem zavislak nebo tak neco.

Takze pro zacatek...od 2.8.2005 mi tu bezi takovy hezky rezidentni programek Mouse Tachometer a ten ukazuje ze jsem za tech cca 850 dni vyprodukoval 10 805 461 uhozu na klavesnici. Jojo, deset milionu, neni tam nic desetinneho :-). A k tomu vsemu 3 047 329 kliku mysi. Zajimalo by me, kolik z tech kliku klikalo na porno treba :-D. Ale to ten program bohuzel nezjisti. Takze to nam dava 12 700 uhozu a 3 584 kliku na den. Coz je sakra hodne, zda se mi :-). Bohuzel v tom neni moje cesta do Australie, takze v realu by ta cisla byla tak o...petinu vyssi mozna.

A kdybych tahle data extrapoloval na tu dobu co mam pocitac a pocital s tim, ze to vzdycky tak hrozny nebylo, tak jsme nekde u...40 milionu mozna? Heh. Ted se musim divat na svoje prsty a obdivovat je, ze vydrzely 40 milionu uhozu :-). A plno dalsich veci.

A od 12.10.05 tu mam dalsi rezidentni programek WhatPulse, ktery odesila pocet uhozu a kliku na server a lidi bojuji v tymech kdo bude prvni...Hezke, ze? :). No ve svojem tymu jsem ctvrty a na celem serveru asi 6300., takze se jeste musim docela snazit. Cisla se od MouseTachometer docela lisi, nevim presne cim to je, tusim ze jsem WhatPulse chvili nezapinal. Jo ted koukam, ze tu mam v zasobe jeste pres milion neodeslanych uhozu, tak proto :-).

Andy517 has been a participant since 2005-12-10 (26 months ago), and inthat time has typed 10,160,121 keys, clicked 2,476,703 times and movedhis or her mouse for 0 miles. Averaging 0.16 keys and 0.04 clicks persecond. This user last sent a pulse to this server on 2007-12-1601:08:23 and has sent a total of 127 pulses overall.

Dale tu mame vzdalenost ujetou mysi, pocitanou Mouse Tachometrem. Ten tvrdi, ze jsem mysi ujel 625 kilometru. Coz je ale trochu poznamenane tim, ze tam mam nastaveny 19'' monitor a uz nejakej ten patek mam widescreen lcd...Ale ber jak ber to je snad vic, nez jsem za posledni mesic nachodil :-).

A jeste jedna vec, hudba. Na tu existuje jedna stranka, kterou nekteri z vas mozna neznaji a to Last.fm. Funguje na tom jednoduchem principu, ze si nahrajete plugin do WinAmpu, WMP ci cehokoliv, v cem poslouchate vasi uchylnou hudbu a ten plugin odesila informace o hranych pisnickach na server, kde se z nich delaji statistiky. Last.fm je teda hlavne komunitni server, ale tyhle statistiky jsou toho velkou soucasti. A tam se na muj profil uz muzete podivat sami, aspon se presvedcite, ze s tou Britney jsem vazne skoncil nekdy ve 12 letech :)).

Jinak jsem dneska psal test z Regionalni Geografie CR a....nevim :-(. Naucil jsem se na slepe mape asi 90 rek a pulku z tech 40 vodnich nadrzi, jezer a tak. K tomu tak 80% pohori, zlomu, pahorkatin, vrchovin...Nakonec tam dala jednu inteligentni reku (Strela) a jednu, ktera je tak mala, ze jsem si proste nevzpomnel a dal ji o 100km vedle...Z vodnich nadrzi tam dala presne ty, ktere jsem neumel (Haje, Sous). Pak jsem spravne umistil Jizerky, Mosteckou panev, jednu nadrz dole na Vltave. A pak posunul CHKO Blansky Les asi o 100 kilometru, Kremesnou dal na Luznici misto na Otavu...Ach jo. Aspon ze tech 5 pojmu jsem napsal snad spravne. No jestli necha uspesnost na 70%, tak jsem to nedal...jestli to snizi nekam k 50% jako minule, protoze by to nikdo nedal, tak to mam.

Tak to je snad vsechno, diky za pozornost ;-).
 
Komentáře (0):