23.Prosinec 2007, napsal andy516 v 22:51
Tak dneska teda fakt hruza celej den...radsi nebudu popisovat. Ale k veceru jsem si zlepsil naladu zalozenim jedne diskuze tady na LBMST, nemyslim to uplne vazne, jenom na 95% :))), ale na vyprovokovani to je dobry :)

Me celkove stvou blby lidi, ale to co tady vidam, zvlast v blozich, to uz je trochu moc...Proc musi o sobe kazda lautr obycejna patnactka tady psat ze je hrozne neobycejna, crazy a ulitla? Lepe receno hRoZnE NEoByCeJNa *muck* blablabla...a vsechny samozrejme lofinkuje a nazvy alb ma zasadne v anglictine s milionem gramatickych chyb....Par Photoshopem projetych fotek, na kterych vypada min vyzrana nez ve skutecnosti, a mame tu vskutku neobycejnou divku, ktera nadherne zapada do toho tisicihlavyho davu absolutne neobycejnych holek naprosto bez mozku...A kdyz uz si nejaka udela blog, tak vazne bez komentare....Ja si neumim predstavit, ze takhle vypatlany lidi potkavam denne na ulici. To jsou dneska ty holky vazne tak vypatlany?

Tak hned zacly utoky tech typu o kterych mluvim, vzkazy jako "pěkny fakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! příste si uvedom,že ne vsechny 15ky jsou takovy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!", sranda proste...hned cloveku nebylo uplne na ho*no, ale jenom na ho*no :-). Ale jestli mi zlepsi naladu jenom srabsky vyuzivani svy nevim jestli vekovy nebo rozumovy prevahy nad emo patnactkama, tak potes budha :-( :-).

Anyway zitra je Christmas Eve, nakonec jsem se dopracoval ke 4 darkum...verte, ze to je akorat. Cukrovi jsem se nedotknul, akorat zele bonobony jsem sezral uz asi pred tydnem, co udajne mely byt na stromecek. Darky v nasi rodine jsou celej den vyskladany v obyvaku v kosi a ja si ani nesel prohmatat, co asi dostanu...to uz je fakt krize asi. Jenom prezit, prezit, prezit. A nemyslet na ****.
 
Komentáře (5):


V 24.12.2007 11:07:03, andy516

Globe: To jo, ty pseudolesbicky jsem taky mohl zminit :-D

zapinek:

V 24.12.2007 10:58:30, zapinek

heh, souhlasim...

Kazda je unikatni, stejne jako vsechny ostatni, pekna myslenka.

V 24.12.2007 09:55:49, Globe

Mozna si este zapomnel ze kazda druha denne mysli na sebevrazdu.. a taky na radobylesbicky chovani kdyz kluci nemaj zajem =D

V 24.12.2007 09:27:06, andy516

:-D Dik za podporu...necim si clovek musi spravit naladu kdyz dela ty pi*oviny pro Ceeovou

V 24.12.2007 09:22:27, Globe

Looool, dobre jim tak, patnactkam priblblejm =D jen do nich, nazor mame stejnej