25.Srpen 2008, napsal andy516 v 03:15
Puvodne se tenhle clanek mel jmenovat Prace, ZOO, Klaus, ale nakonec jsem vzhledem k vyjimecnosti skutecnosti, ze pracuji a mam o tom co psat, dal Praci jako zvlastni clanek...nebo spis dam, jeste nemam napsano.

No byl jsem v Aussig an der Elbe (spravne Kato, an der) v Zoologische Garten. A bylo to hezky. ZOO na me vzdycky pusobi takovym vzacnym dojmem, ze tam tak nejak jde o navstevnika v prvni rade. Mozna jsou ve vedeni nejvetsi burzousti a tygrum davaji k jidlu kralici maso ( pro mne nejhorsi forma muceni ), stejne to ve me nejak vzbuzuje tenhle pocit. Mozna je to tim, ze v detstvi jsem ten prostor vnimal jako Risi divu, cemuz se uprostred mirne vice industrialne-socialisticky-realisticky-hnusneho Usti nejde moc divit. U pohledu na stezku dinosauru mi proste skoro vzdycky ukapne slzicka. Kazdopadne zvirata tam maji porad hezky. Podal jsem si ruku s jednou opici, kdyz ji ke me natahovala pres mrize, coz bylo krasny. A pak jsem s lemurem hral pres mrize hru 'Vezmi si drivko z moji ruky'. Coz bylo....krasny. Akorat ty rybicky bych ze ZOO vynechal, koho to zajima...no jsem mozna trochu rozmazlen ze Sydney z tamniho zralokaria :). Ostatne proti tamni ZOO je Usti takove....nic. Ale co uz, je to nase nic. Smecku 30 simpanzu by v Usti asi neuzivili.

Kazdopadne jsem tam byl se 7 letou neteri a to je presne ten vek, kdy se ZOO zda jako rise divu. Taky byla radost na tu jeji radost koukat. Holt ZOO je idealni misto pro deti do 10 let nebo zamilovane, pripadne v brzke budoucnosti zamilovane pary. Nebo jednostranne zamilovane pary, v tom horsim pripade.

A jako dukaz toho, ze mam neter, prikladam nasi spolecnou fotku. Ona je v zachyceny moment stastna, protoze jsem ji koupil broskvovy caj a parek v rohliku s horcici, ja jsem na sebe v zachyceny moment na totez hrdy.


Click to enlarge

A co se tyce pana profesora Klause...doted jsem na nej nemel nazor. Stejne jako nemam nazor na Paroubka, i kdyz masaz verejnym minenim docela svadi k tomu myslet si o nem, to co vetsina lidi. Ale p.p. Klaus si u me pred par dny ziskal hodne plusovych bodu, kdyz v komentarich v MF jasne vyjadril, ze dle jeho nazoru je nyni uz vicemene ukonceny valecny konflikt chybou hlavne Gruzie, cca. kvuli tem duvodum, ktere jsem vyjadril tady na blogu. Cimz aktivne porusuje idealni a vhodnou situaci ( da se situace porusit? ), kdy vlada a prezident by aspon navenek meli byt v nazorovem konsensu ohledne zahranicni politiky. Ale toho bohdá nebude, dokud p.p. Klaus cte muj blog a pote se jim inspiruje pri psani komentaru do Mlade Fronty !.

Jako dukaz toho, ze existuje p.p. Klaus prikladam jeho fotku.


"Hezky jsi to napsal Andy, hezky"

A.
 
Komentáře (3):


V 26.09.2008 19:59:49, Globe

Konecne jsem prisel na to, koho mi pripominas :D http://i3.cn.cz/3/1192037850_rosenberg-robert.jpg

V 25.08.2008 02:15:48, andy516

David je novy maskot blogu :). Mimochodem ty me mas v RSS ctecce, ze vzdycky tak promptne komentujes?

V 25.08.2008 01:59:59, Tester0609

Prace,Zoo,Klaus a ......... David Hasselhoff