O autorovi
Autor blogu
Jméno: berentzenka
Region: Most
O mně: Milovat neznamená jen mít rád, milovat je věřit a opravdu znát. Odpustit a znovu podat ruce, milovat je darovat duši i srdce...
Můj profil

Archiv

05.Únor 2008
ahojky,
no tak sem zase tady, už dlouho sem tu nic nenapsala...mno a za tu dobu se toho zase přihodilo..
mno takže s Romanem se jakž takž už bavim ale jen přes líbko, asi bych nedokázala ještě s nim jít ven...mno ale furt mě provokuje...takže je stejnej no...ale to už neřešim je to zbytečný, já mám teď svůj život a on taky .Sem ze svym Davíídkem a je nám spolu dobře...vim je to už po několikátý furt mě zlobíí ale já už sem na to zvyklá a už to tak neberu..
No napsal mi kámoš z Jirkova co vždycky za mnou a za Denčou jezdil...takže zase možná přijedou jéé to bude prdel zase...mno už se taky blíží Tomášovo výstup to je můj bejvalej. Docela se na něj těšim mno i když mám docela strach že mě bude fujt otravovat , když mu řeknu nech mě bejt...mno uvidíme..
Jinak sem se pohádala s Martinem a s Péťou mno tak nevim jak to dopadne jenom ale kvůli takový krávě která mi čumí do líbka denně tak 20krát nevim no jako asi je lezba...taky by se to nikomu nelíbilo určitě..
mno s Denčou všechno stejný..v pátek nebo spíš v sobotu se jdeme zase po dlouhý době podívat do Paládia konečně zase zapaříme jupíííse těšim ranec...konečně zase zapomenu na chvilku  na ty moje starostimno tak já budu zase končit!!!

pa Peťulka
vložil: berentzenka ¤


Komentáře (1):
  • 22.02.2008 08:49:33, berentzenka.apple

    jééé ty toho naděláš...Tomáš je tu už v sobotu tak nuda nebude uvidíš...zase ožijem tak jako dřív když tady byl Tomáš..ne??