O autorovi
Autor blogu
Jméno: berentzenka
Region: Most
O mně: Milovat neznamená jen mít rád, milovat je věřit a opravdu znát. Odpustit a znovu podat ruce, milovat je darovat duši i srdce...
Můj profil

Archiv

30.Leden 2008

Není člověka na zemi, který by alespoň jedinkrát v životě nezatoužil po opravdové lásce na celý život. Znám lidi, kteří berou lásku jen jako chvilkové poblouznění, flirt, neváží si toho, že je má opravdu někdo rád, ale já ji beru naprosto vážně. Můžete si myslet, že jsem staromódní, v tom vám nebráním, ale já věřím, že někde, kdekoliv, na každého z nás čeká ta osudová láska.

Láska, která trvá navěky, která přetrvá i ve chvílích, kdy jste na samém konci sil a myslíte si, že se vám svět rozpadá kousek po kousku, kdy přestáváte věřit, že spravedlnost existuje. Právě v těchto chvílích je pro vás důležité mít nablízku osobu, partnera, kterému můžete věřit, který je vám oporou, kterého milujete víc než svůj život a on vás možná ještě víc, pokud je to ovšem možné.

Vím, že když je člověk zamilovaný, je šťastný, když může strávit alespoň chvíli s milovanou osobou. Vím, že v lásce je důležitá důvěra v toho druhého. Vím, že s láskou je spojená i žárlivost, a také vím, že ta žárlivost může být osudná. Někomu to štěstí proklouzne mezi prsty a rozvedou se stejně jako mí rodiče, ale nikdo neříká, že láska nevyprchá.

Něco jako v citátu od A.Tolského, který říká: Láska začíná tím, že se člověk cítí osamocený, a končí tím, že člověk touží být osamocený.

Stejně jako já, i miliony dívek si před spaním představují, jaké to je být zamilovaná, touží milovat. Sní o svém princi na bílém koni, který si pro ni přijde a odvede si ji do svého paláce, kde spolu budou šťastni navěky. Ale jak všichni víme, ti princové, kteří dokáží milovat celou svou duší, kteří se dokáží ženě oddat celým svým srdcem, kteří nepodvádí a nelžou a kteří mají smysl pro romantiku, tak ti jsou na pokraji vyhynutí.

Láska, to je, když spolu dva zůstanou v dobrém a ve zlém, ve zdraví i v nemoci, v bohatství i v chudobě, že jeden druhému důvěřujete a říkáte si vždy jen pravdu. Milujete se, i když nemáte zrovna stejný názor, a jste si věrni, i když jste každý na jiném konci světa. Láska je pro vás vším, a ať je ta láska jaká chce, stačí jen ji hledat, a možná ji jednou najdete

vložil: berentzenka ¤