hmmm popis.... zatím žádnej..... prostě moje myšlenky, zážitky atd.... co mě kdy napadne a bude stát za zápis....
26.Březen 2009,20:07
V poslední době jsem narazil na docela velkej počet lidí (převážně teda holek), který zastávaj názor, že člověk by si měl užívat sexu dosytosti a je jedno s kým a že znaj plno takovejch lidí (jako jsou ony)......

Nevim jestli teda já jsem světlá vyjímka, nebo jsem holt jen měl smůlu, ale doprdele, to mi jako chcete říct, že lidí, pro který je sex něco, co chtějí sdílet s partnerem už je málo? nebo už vymíraj?

Jako každej máme svoje ať už tomu řikáte jakkoliv "choutky, potřeby, odreagování", ale o to víc, bych se snažil si v tý změti partnerů najít někoho, na kom mi opravdu bude záležet a bude ten pravej, než dělat zkoušku postelí, popřípadě si jen tak užívat. Nikomu to neberu, je to vaše filozofie......... vlastně ani nevim proč to tady píšu :-D zaprvé to stejně nikdo číst nebude, zadruhý stejně nikoho nepřesvědčim :-) vim to, protože nedávno se někdo snažil přesvědčit mě, "ať si uživám" a i když se přiznám, že chvilku jsem byl na pochybách, tak mě to stejně nezvyklalo..... mám svou hrdost na to, abych se degradoval jen na sexuálního konzumenta...... :-)
 
vložil: bugfoot
Permalink ¤


0 Komentáře: