Archiv
Přátelé

Návštěvy
04.Duben 2008

Otřesný případ lidské krutosti otřásl lidmi na sídlišti v Tachově.

Psa,který byl na procházce s majitelem, srazilo auto. Místo, aby se mužsnažil svému kamarádovi pomoci, hodil ho do kontejneru! Zvíře takodsoudil k pomalému umírání. Naštěstí svědci lidského hyenismu zavolalipomoc.

Bezohlednost v přímém přenosu. Tak lidé popisují tragickédivadlo, které se odehrálo přímo pod okny jejich bytů v panelovýchdomech. Jiří Novotný odpoledne venčil svého psa. Betynka byla "navolno"a najednou vběhla do silnice. Projíždějící auto ji odmrštilo kekrajnici.

"Ten řidič nezastavil, spíš přidal a rychle zmizel,"popsal krutost motoristy jeden ze svědků. Jenže ta nejhorší ukázkalidského hyenismu měla teprve přijít. Majitel zkrvaveného psa sebral zezemě, hodil mezi odpadky a jakoby nic kráčel pryč!

"Ještě sdalšími lidmi jsme za ním běželi a chytili ho. Pána jsme přivedli zpětke kontejneru a zavolali policii," popsala otřesnou událost RenataPipotová. Nebýt těchto lidí, pejsek by mezi odpadky umřel. "Fenka bylahodně otřesená. Z tržné rány u tlamičky jí tekla krev. Má taképochroumanou nožičku," popsal zranění Betynky zvířecí záchranář KarelBobál s tím, že se ale rozhodně nejednalo o smrtelná zranění.

Zvířeodvezl ke zvěrolékaři a po ošetření skončil pejsek v psím útulku vTachově. Novotného zadrželi a z místa činu odvezli městští strážníci.Proč takovou hrůzu provedl, odmítl říci. "Proč mne fotíte. Nedělejteto," křičel pouze Novotný. Teď mu hrozí trestní stíhání za týránízvířat.


Kategorie: týraní zvířat | vložil: dalmatinek117 ¤