Archiv
Přátelé

Návštěvy
03.Duben 2008

V sobotu 28.04.2001 jsem našel svého skvělého psa MONTYHO vtratolišti krve v kůlně u domu č.p.50 Sibřina (Praha-východ). Obyvateldomu Vladimír S. k sobě mého psa vylákal, získal si jeho důvěru a potébrutálně kovovým páčidlem utloukl. Následně tato krvavá jatka zakončil,když podříznutím hrdla za tepla psa vykrvil, aby si jeho zubožené tělopřipravil ke snědení. Pouze pár minut scházelo, abych svého psazachránil, protože po něm probíhalo již několik hodin za pomoci sousedůpátrání.

Varuji všechny lidi a majitele zvířat před touto lidskou zrůdou a sadistou, který se ke svému činu přiznal.

Nejstrašnější skutečností je, že můj psí kamarád, člen rodiny -sedmiletý německý ovčák nikdy lidské bytosti neublížil, naopak díky svépovaze, nadšení, sportovnímu a stopařskému výcviku mohl lidské životyzachránit.

Napachatele Vladimíra S. bytem Sibřina č.p. 50 jsem podal trestníoznámení na Policii České republiky Praha-východ a za podpory všechlidí, kteří ve svých zvířecích miláčcích nevidí krvavé jitrnice, budutrvat na exemplárním soudním potrestání.

Vyzýváme všechny, kterýmnení osud našich zvířecích kamarádů lhostejný, aby nám pomohli v našísnaze o potrestání pachatele tohoto hrozného činu a dali tím najevo, ženaše veřejnost již nebude lhostejná k utrpení bezbranných bytostí !Společně zabraňme dalšímu beztrestnému týrání a zneužívání zvířatlidskými zrůdami!

POMOZME MONTYMU !!!


Kategorie: týraní zvířat | vložil: dalmatinek117 ¤