Archiv
Přátelé

Návštěvy
04.Duben 2008

Soused jim umlátil psa!

Středa 09.05.2007 06:51
Jan Mynář ukazuje schody u rodinného domku, kde umlátil opilý soused jejich psa. Hladkosrstého pinče Ramona (ve výřezu) měli Mynářovi šest let.

NOVÝ JIČÍN - ­ Hrůza! Opilý soused brutálně zabil psa. Policisténásilníka obvinili z týrání zvířat, porušování domovní svobody apoškozování cizí věci.

Z neuvěřitelného šoku se nemůže vzpamatovat rodina Mynářova zNového Jičína. Soused z vedlejšího domu jim minulý čtvrtek ve třičtvrti na pět ráno brutálně zabil jejich psa. Umlátil ho o schody a zeďjejich rodinného domku!

"Probudilo mě štěkání, podíval jsem se z okna a viděl, jak soused mlátís něčím o schody. Pak jsem poznal, že je to náš pes, kterého držel zazadní nohy," uvedl stále otřesený Jan Mynář (27).

"Řval jsem na něj, ať toho nechá. On Ramona odhodil ke dveřím garáže aříkal, že šel k nám na návštěvu a že ho pes pokousal. Proto ho začalmlátit. Než jsem seběhl dolů, soused utekl a pes ležel v kaluži krve,"řekl Mynář.

Jeho matka zavolala policii, zatímco on běžel s bezvládným psem knedaleko bydlícímu veterináři. "Už mu ale nemohl pomoci, musel houtratit," povzdechl si muž, který nemůže pochopit, proč to soused (29),jemuž policisté při zadržení naměřili půl promile alkoholu v krvi,udělal. "Neměli jsme mezi sebou žádné spory," kroutil hlavou Mynář.

Policisté už násilníka obvinili z týrání zvířat, porušování domovnísvobody a poškozování cizí věci. "Trestní stíhání je vedeno nasvobodě," upřesnil mluvčí novojičínských policistů Zbyněk Tomšík.


Kategorie: týraní zvířat | vložil: dalmatinek117 ¤