Archiv
Přátelé

Návštěvy
04.Duben 2008

Milevsko - Neskutečný hyenismus a bezcitnost. Nevinná, bezbrannáštěňátka někdo hodil do pytle, zavázal a zavezl do lesa. Kdyby nebylovšímavých lidí, bezbranná štěňata by se udusila.


Minulý týden přivezla Městská policie do Městského útulku v Milevsku naPísecku dvojici černobílých štěňat pouliční směsky. Dvě fenečky už alenemusely žít.

"Přivezli nám je strážníci. Původně byli pejsci tři, ale jednoštěňátko si vzali ti lidé, co je našli," prozradila pracovnice útulkuPetra Bardová.

Dvě fenečky si asi protrpěly svoje, jsou plaché a lidí se bojí. Vútulku je ošetřili, odčervili, nakrmili a psí holčičky teď už jenčekají, až se najde někdo hodný, kdo jim dá domov.

"Vhodné jsou do domku, ale i do bytu. Myslím si, že vděční budou za cokoli, hlavně když se jich někdo ujme a bude na ně hodný," říká paní Bardová.

Ten, kdo by si ale chtěl jednu, či obě fenky, které zatím nemajíjména z útulku, odvézt, by si měl dobře rozmyslet, zda k tomu mápodmínky a hlavně čas. V útulku mají totiž i zkušenosti s nadšenci,kteří strašně moc chtějí psího společníka a za dva týdny ho přivezouzpět, že na něj nemají čas, nebo že jim zničí koberce, či boty.

Útulek si navíc vyhrazuje právo budoucnost svěřených štěňátek sledovat i nadále.


Kategorie: týraní zvířat | vložil: dalmatinek117 ¤