Berte život vždy s úsměvem a nenechte si ho nikým zkazit.
08.Červenec 2008
Lidé se prostě mění

Změnili jste se někdy tak, že jste postupně ztráceli kamarády, přítele(kyni), rodinu a nakonec se ztratíte sami v sobě? Je to zvláštní, ale každý se mění, ať už pod vlivem kamarádů z nové školy, tím, že jste ztratili blízkou osobu, tím, že se ve vašem životě stalo něco krásného nebo naopak hrozného.

Krásné je, když se např. váš kamarád změní k lepšímu, dojde mu, jak se choval dřív a chce to změnit. Nebo se zamiluje a hned to z něj udělá úplně jiného člověka - pořád se usmívá, mluví jen o lásce a chválí svého partnera(ku). Já jsem hned poznala na své kamarádce Lucince, že je zamilovaná, ani nemusela nic říkat. I když mi to řekla později - prostě jsem to poznala a hned jsem měla lepší náladu, když se pořád usmívala.

Horší případ je, když se člověk změní k horšímu, moje bývalá kamarádka se hodně změnila - nová škola ji dala úplně novou tvář. Začala se zajímat hlavně sama o sebe, našla si kamarády, kteří nebyly moc vychovaní. Dostala se do party, kde to není úplně v pořádku. Takhle lidé přicházejí o přátelé a ztrácejí svou vlastní identitu.

Otázka ale je, jestli je ta špatná změna dočasná nebo trvá dýl nebo napořád. Krátkodobá změna člověka spěje k tomu, že si to ten člověk uvědomí a vrátí se do starých kolejí. Dlouhodobá změna je katastrofální - člověk ztratí všechny okolo a na vše zůstane sám, což není moc dobré - nikdo nemůže zvládat problémy sám. To si zapamatujte a snažte si udržet svoje přátelé nebo blízkou osobu. Vždycky se vám bude hodit a jestli vás má opravdu ráda, tak vás nikdy neopustí.

autor drink.z | 19:10 | komentáře (0)
O autorovi
Autor blogu
Autor: drink.z
Region: Praha 8
O mně: Když Ti život nabízí citron, řekni si taky o sůl a tequillu a zavolej mi!
Můj profil
Poslední návštěvy
bionka8 (1x)
Vytvořili
Šablona a grafika od
IN ARIA...

obrázky od
Mario Buffardo

distribuce:
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE