Berte život vždy s úsměvem a nenechte si ho nikým zkazit.
09.Červenec 2008
Tvrdší tresty....kdo je pro?

Dodela by mě zajímalo, proč za zpronevěření blbejch peněz dostanou ty kreténi až deset let a za zabití nebo třeba za znásilnění dostanou ty prasata a vrazi 3-8 let..a stejně je pustí o dva roky dřív za dobré chování.

Jsem docela pro, aby se u nás zavedla porota, jako je to v Americe. Potřebujeme prostě pohled normálních lidí, který žijí normální život. Jejich názory jso naprosto odlišný. A kdo vymýšlí zákony, který jsou úplně na ho....? No přeci ti z nejvyšších míst...Soudní moc je až tou úplně poslední složkou v trojúhelníku dělení moci, ale i tak by s tim mohli něco dělat...je fakt, že příkaz příjde vždy zhora.  A ten ústav, kterej si říká Parlament, nemá naprosto tušení, jak žijou običejní lidé, jak se cítí ti, kteří ví, že nějakej pošuk lítá po svobodě a může kdykoliv znovu zaútočit a proč? Protože on se choval tak dobře a nikomu už neublíží, tak ho pustíme...

Co je tohle za kravinu....Za znásilnění bych těm prasatům uřízla ptáka...Za vraždu? Doživotí...přeci se v tom vězení mají dobře, nic jim tam nechybí....mají jídlo každých šest hodin...teplo, spaní, televizi, sprchu a mýdlo se šamponem zadara....tak proč by neměli dostat doživotí? měli by tam líp jak doma...dokonce i kámoše si tam najdou...tak co bysme je vlbec pouštěli ven...ani si to nezaslouží, za to, co udělali..

Náš vládní systém nemá naprosto žádnou potuchu o realitě. Mají úplně jiný pohled na svět než obyčejní lidé..kteří to vidí téměř každý večer ve zprávách. Je to prostě hbus velebnosti a mělo by se s tím něco dělat..

autor drink.z | 20:16 | komentáře (2)

komentáře (2)

« Domů | Přidej komentář

  1. Kistynkaa | 09.07.2008 21:47:32 |

    celá naše země de do p***le...ako ty politici co tm sou ,sou kreténi nejvyššího stupně..a berou za to hrozný prachy y za co??!že sedí na prdeli!!!

  2. L.u.s.s.s.i.n.k.a | 09.07.2008 21:08:09 |

    souhlasim s tebou... v tomhle případě je nás vládní systém úplně na hovno=/

O autorovi
Autor blogu
Autor: drink.z
Region: Praha 8
O mně: Když Ti život nabízí citron, řekni si taky o sůl a tequillu a zavolej mi!
Můj profil
Poslední návštěvy
bionka8 (1x)
Vytvořili
Šablona a grafika od
IN ARIA...

obrázky od
Mario Buffardo

distribuce:
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE