mé dilema   26.Červen 2007


No vlastně jde o to že nevím co si vybrat, bydlím v nádherném bytě který jsem si vždycky přál. ale je dost drahý. Pro mě není problém na něj vydělat ale stejně 15000 je dost. a tak jsem přemýšlel jestli je lepší bydlet v nádherném bytě 4+kk za 15000 nebo v levnějším ale ve kterém se nebudu cítit dobře. Budu o tom muset hodně přemýšlet ale asi udělám vše pro to abych tu zůstal. vypočítal jsem si že kdybysme tu byly 2 páry tak každý by platil 3750, což mi nepříjde tak hrozné. No jo ale kde najít seriózní pár(kluk+holka/holka+holka/kluk+kluk)? Myslím že tato úvaha bude ještě na pokračování

foto mého obýváku

napsal/a: haute_couture 10:42 | Legally Blond boy(BioBlog) Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Mad 27.06.2007 14:11:17

Ja osobne radsi mensi byt ktery zvladnu platit sam. Asi je to tim, ze i kdyz jsem rad mezi lidmi, tak pak potrebuju soukromi a mit si kam zalezt sam a bez lidi, proto zatim nechci bydlet ani ve 2 natoz ve 4. Ale jestli ses na to zvyklej, tak druhy par by byla dobra volba, ale kde najit seriozni par Ti bohuzel neporadim. Ono je tezky najit seriozniho jedince, natoz par.


Číčo 27.06.2007 14:10:48

No, ono je otázkou, jestli ten byteček neztratí trochu ze svého kouzla a půvabu jen tím, že do něj nastěhuješ další tři lidi... Já bych byl ochotný přemýšlet tak o jednom... Ale to je asi tím, že doma mám rád klid, ticho, svojí hudbu, svůj pořádek, svoji vůni a svoji náladu... A to se dá jen dost těžko sladit s dalšími třemi.