10.Červen 2007
 ahojda lidičky,

tak dneska jsem se dověděla,že z mého "deníku"(no, spíš měsíčníku nebo tak něco) je web blog no, vím, dost brzo jsem to zjistila. Na jednu stranu jsem ráda,ale je mi jasný, že vy čekáte od blogu neco naprosto jinýho než výkřiky do tmy čerstvé 17ctky.
je to smůla no:) nějak nestíhám,takže zatím žádný reformy nechystám, ale příjde to:)
Tenhle víkend byl naprosto výbornej, od pátka po neděli, fakt, v pátek jsem měla s chmélou naplánovanej filmovej večer nebo akci v RK, dopadl ten filmovej večer,ale nakonec jsme vařilydělaly jsme palačinky,takže kuchyní lítaly ve vzduchu:) jako profíci jsme byly:)
no a po půl desátej zazvonil zvonek a tam........................Anča. přivalila si to autíčkem a ještě než se zula,už slídila, co to tam voní:) ---protože palačinky byly s jahodovou marmeládou a čerstvejma jahodama...mňamm
no,tak snědla palačinku matičce, chtěly jsme udělat nový,ale místo mléka, které došlo, jsme použily podmáslí...........nezkoušejte to!!!!!!!!!!!!!vznikla taková podivná kaše a strašně to smrdělo:)
V sobotu jsem byla celej den v práci, už jsem prodávala  a točila zmrdlinu a dostala penízky:) takže jsem si myslela,že pojedu taky po dlouhý době do čnk(věřte nebo ne, nebyla jsem tam 2 měsíce a ani mě to nebere.)Ale u nás na hřišti byly oslavy hasičů, 110 let + dětský den:)takže akce jak blázen:) ne, vážně, bylo tam hodně lidu a hlavně ty, co jsem dlouho neviděla,takže jsem přijela z práce a hned tam šla. chodila  jsem tam jak toulavej pes, ale vždycky mě někdo odchytnul,takže výborný, nakonec jsem byla moc mile překvapená z jednoho známýho, s kterým jsem si nikdy moc nepopovídala a teď moocc. Pak jsem se přidala k chlapcům 27 - vejš let, takže čerství tatínkové, ženáči a nebo svobodní mládenci:) a výborný, začala panákovaná a tak se stalo,že se Janička trochu společensky unavila:) ale vážně se to povedlo, zatancovala jsem si, kluci taky a hlavně nasmáli.
(jo, hrál tam Ivo Pešák Rock:))takže mazec,ale ještě další společenství a dj.)
no a neděle, nevím, jak přesně jsem se dostala domů,ale nevnímala jsem,když mě matička vyslíchala aby poznala,  v jaké míře je moje unavest velká:) no a ráno pohoda, našla jsem vedle sebe kýbl, kterej nebyl nutnej,ale tak starostliví rodičééé....:)
no a začlo to, hlavička ...au au au...........bříško au au au.............chůze na vodě...........ale nezájem, protože se mi předělával tak trochu pokoj, výměna skříňové stěny,...takže stěhování, podávání, hodně hluku........a do toho to teplooo a učení na kompozice, který zůstalo ladem.........jééééééé........
ale stálo to za to:) opravdu, povedlo se to a i když vám to asi bude připadat už inčí,tak jsem z toho vyplácaná,protože jsem zjistila,že lidi, který mě znají jako malýho píďu jsou supr a hlavně se s nima dobře paříí:))
Vložil: j.j.Janka ¤