13.Říjen 2007
pokud se nepletu, teď dřepím na chatu.....je to úděl smutný, ale pro dnešní večer nutný, nevyšly mi plány a můj večer je jako holé lány, prázný a pustý, no, je to hustý:)
Píšu píšu,ale nikdo nikde, za chvíli na mě vezmou asi vidle, protože začínám kritizovat jejich dotatzníky - asi místo vidlý začnou házet fíky:)
Vážně nevím, co je s tím dnešním světem, patří snad jen dětem?pokud ano, proč z nás rostou dospěláci, můžeme být i čmeláci........ale to nejde, dospělost si vejde a my s tím nic nezmůžeme,protože už teďsi lžeme a to je známka toho,že už víme mnoho.
Je to dnes divnej svět, každej chce všechno hned a kolem pusy maže med.....v srdci má jen led a místo jedné lásky má jich pět.
Asi jsem se narodila do blbé doby, kde každej sbírá body a nikdo už nevidí tu krásu, kolem sebe - copak těm lidem fakt jebe?
Přemejšlet o světě, není úděl dítěte,takže já jsem mimo, koupím si asi limo a navštívím kino, proč se starat o svět? proč mám vůbec dospět?
vidíte, už je to tady, nevím si rady, ..... ale vím jedno, až potkám stařenu, řeknu jí - Milá vědmo, jak vypadá Chuan Don Pedro?:) - ona se usměje a oči se ji zvednou, potom půjde kousek se mnou, odpoví na moje otázky a udělá si čárku do docházky, že připravila dalšího člověka do pelecha zvaného svět, už není cesty zpět, vem si do ruky květ a mazej dál, čeká na tebe sál a je na tobě zda v něm bude bál nebo trizna, ooooo, ta stařena, to byla ale "pizda"!!!
To jsou ale věci, číst tyhle ty kecy,že?Nuže, kritik mi může....trochu jsem své tvorbě povolila otěže, asi se přihlásím do nějaké soutěže a najdu tam soupeře, který mi shodí hřebínek,když neudělal to můj tatínek. 
Nechci tu dál psát, asi půjdu  radši spát, udělám tak laskavost všemu co umí číst a taky těm, kteří jdou právě jíst:)

Vložil: j.j.Janka ¤