04.Říjen 2007
Dívám se dívám a ty spíš....:)

ne, dovídám se,že jsem sem psala v srpnu, to byly ještě krásný časy, teď začala škola a já nevím, co kde kdy a hlavně JAK?!
Prázdniny dopadly dobře, tábor se sborem jsem přežila a pak jsem s ním razila do Holandska (5.září) bylo to trochu zvláštní zas je muset vidět......no, po 11 dnech v těsný blízkosti a pak dalších 5 v ještě větší.........no, PONORKA!!! Ale zvládli jsme to, byli jsme v Amsterodamu, už jsem tak před 4 roky byla,ale pršelo,takže jsem ho nevnímala tak jako teď...........samej coffee shop a kurvy!!!!fakt, máte kostel a pár metrů od něj jsou výlohy a v nich ty nejhnusnější baby v celý Evropě osvícený růžovejma a červenejma světlama......no, uličky humus, jdete a už jen z toho,že dejcháte jste zfetovaný, protože všude cejtíte trávu........no, nejsem odpůrce,ale když to není váš denní chleba,tak vás po celým dni pěkně bolí škeble...Je ale pravda,že jsem neodolala a šla se do coffee shopu mrknout:) takovej maličkej, kde měli ve výlože lízátka a bombóny a houbičky...:) takže jsem shopla blízátka z travičky a byla šťastná jak blecha až to těm známým huličům ukážu:)
jinak pobyt fajn, v rodině jsem byla se 3 holkama u jedné starší paní, která žila sama v dost velkém a luxusním domečku,takže výborný a koncerty celkem taky ok:) I přes nepříznivý počasí jsme se jeli mrknout na větrný mlýny, koupili dřeváčky a tradááá domů:)
kde už ale volala škola............no, takže nestíhing a pobíring........vážně, supr, teď je začátek října a mám pocit,jako by už mělo být pololetí, protože učitelé intenzivně jedou a hamtaj známky.....fakt, hrůzaa!!!!!!!!!
Taky jsem začala dělat autoškolu a už absolvovala 1. jízdu:) no, sranda, nejdřív jsem jezdila po parkovišti, skoro plném aut a pak hurá na silnici,...jelikož nemám o řazení až tak moc páru,tak pan instruktor řadil za mě,ale v kruháku........no, málem do nás naboural kamión...a když jsem se ještě měla jednou rozjíždět a nešlo mi to, pán zakašlal a řekl - "no, slečno, já vám odbrzdím ruční brzdu."takže asi tak,no..........
Jinak láska je láska,ale já se jí v týhle době trochu bráním,ale kdo ví, za 14 dní se to třeba změní, mrknu Onrášoj po 2. do očí:)
Zatím se mějte a smějte a nenechte se zdeptat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vložil: j.j.Janka ¤