17.Srpen 2007
Prázdniny se chýlí ke konci a já jsem si uvědomila,že bych si chtěla v budoucnu připomenout,co se v nich dělo:)
Teď zavzpomínám na červenec.................je teda pravda,že nejdřív asi trochu i na červen,protože v jeho konci jsem se svou třídou a půlkou informatiků byla na cyklisťáku u Pastvinské přehrady.
Bylo to výborný,seznámení se známejma tvářema,který jsem znala z chodeb,ale nic bližšího o nich jsem nevěděla, tím myslím jak učitelé tak kluky z C. Ale povedlo se to,vážně, sice moje tělíčko dostalo zabrat (což je dobře),ale bylo to moc fajn, jezdila jsem ještě s Aňou klučičí trasy,takže jsme byly tak trochu za "hrdinky" a když jsme předjížděly i kluky v táhlejch serpentýnovitých kopcích,tak jsme se tak opravdu i cítily:)Vážně výborný, pan S a pan K ........špica:)
Pak následoval červenec a hned zkraje RFP - Rock for people 4.-6.8.2007,my jsme tam razily ale už 3.8. a odjížděly 7.8. takže přípravy byly docela veliké, hlavně nám moc nevycházelo počasí....bohužel,ale i s deštěm se to dalo zvládnout a naše nadšení,hlavně teda moje, překonalo i déšť.....Divokej Bill, Tři Sestry, Kryštof, Buty, Mňága a Žďorp, Gipsy cz., Bůhví, Anna K., Hegerová,.......prostě mrtěě:) no a pak od 9.8. hurá do práce, celej měsíc i o víkendu.......dělala jsem v nemocnici v kartotéce,takže zapisování pacientů do pc, psaní karet, zařazování do šuplíků...bavilo mě to,až na nějaké pracovní vztahy,který.......ehm, nebyly někdy růžový. O víkendech jsem dělala v cukrárně, takže jsem moc nepařila, i když,......no, trošku jo,jen jsem pak byla ko, protože ve všední den budíček v 5h a ani o víkendu se člověk nevyspal......
no a pak přišel sladký okamžik utrácení, koupení mp3, navštívení Fíka a chatičky, kde se sešlo 15 lidiček a 30h jsem nespala, protože jsme vykládaly u ohýnku a pili,jedli, hodovali:) no a to už byl začátek srpna..........a teď, tohle pondělí 13.8. jsem byla s Ančičkou, Pájou a Tomáškem v HK kině,kde jsem si dala takovýho malýho spicha i s klučinou z jisté seznamky..........no u kina si moc nepokecáte,ale je asi tižší,než se zdá........uvidíme jestli z toho něco bude,ale.....nevím,no.
Ujel nám vlak,takže jsem spala u anči a ráno pro mě musel přijet tatíček v 6,protože v 7 jsem odjížděla s Riki do Prahy, ona tam studuje,takže jsem měla prohlídku jako s rodilým Pražákem:) Petřín, Karlův most, Václavák, Staromák, známý dobrý restauračky,čajovny,curkárny(spíš v jednotným čísle:)) a ve středu Chodov,takže jsem rozfofrovala skoro celou výplatu,ale....stálo to za to:) no a ve čtvrtek přivalil brácha z Rumunska a Šejblíci(bráchy kámoš se svou holkou),takže se kecalo,pilo, hodovalo:) jo,taky jsem před jejich příjezdem byla na kosmetice...........óóóó´:).takže jsem teď nezkonale krásnááááá.
Jinak dneska prší, mě bolí v krku a mám teplotu,ale razím na bowling, jen asi vypustím dnešní diskotéku,protože zítra už od 8h točím pivo na akcičce ,grilování prasátka tátový kapely....no,bude to veselý,neděle bude zotavovací a v pondělí valím se sborem na soustředění, kde mě čeká 6h zpívání denně......no,asi jen 4,ale ještě budu doučovat nováčkaa...........takže proto na dnešní disko trisko kašlu, protože potřebuju zotavit svůj hlas a v dešti jít pěšky ve 4 ráno 5km,....to se mi nechce.
no,tak jak koukám, stihla jsem sesmolit i přítomnost, hurááááá:) zatím se mějte krásně, teda pokud jste to někdo četl, snad se vám na Trutnovskej fesťák zlepší počasí a vlastně i na Summer of love....no,doufejme,ale nevypadá to,ale nezoufejte,hlavní je atmosféra a lidi kolem:)
Vložil: j.j.Janka ¤