08.Leden 2007
no, dneska po milionu let jde další díl,takže já se běžím koukat, pak se vrátím a uvidíme, co uvidím:)
Tak moje dnešní mánie úspěšně končí, je 23:35h a já viděla další díly 3 seriálů, no, normální magor,fakt. Ale The Lost byli dneska zajímaví, vážně, docela mě překvapilo, že tu loď zapálil Walt, taky Saídova známost a mnoho dalších věcí, .....jsem zvědavá, jak to bude pokračovat dál
Jinak další v řadě byly zoufalé manželky, plné záhad a nahromaděných odhalení a jako poslední trochu odlehčení Chirurgové, kde exelovala pravá noha :) no, ale je to ze života, tak proč ne.
Asi si říkáte, že jsem buď šílenec, debil nebo mám prd co na práci, když takhle maniačím na seriálech, ale nebojte, to je jen v pondělí, to potřebuju vypnout a relaxovat, protože pondělí je nejhorší dnem v mém tak mladém životě, takže si zasloužím nějakou úchylku a výmaz mozku, kterej dnes hlásí k.o už od rána.
Sice pochybuju, že tohle vůbec někdo čte, ale je mi to i jedno, hlavně že se vyžiju:) -jsem to ale sobec, co? ale kdo není? každej myslí na sebe a kdo říká že ne, ten je ještě k tomu falešnej a bejt falešnej sobec už je smrtelná kombinace, za kterou bych vraždila.
tak, nechám toho, jdu chytat akční sny, kde budu jednou z The lost :) mám živé sny, fakt, někdy až moc a často se i plní, takový deja vie:)
jéééééé, už moc melu, takže dobrou noc:-*
Vložil: j.j.Janka ¤