07.Leden 2007
víkend zase v pr.... a nic jsem nestihla, chtělo by to ještě 1 neděli.
Sobota byla vtipná, koncert ve Všestarech, kde kostel měl menší teplotu než venek, dokonce tam i víc foukalo:) nevím, asi tam pustili klimošku, nebo co. Krom zmrznutí na kost jsem ještě prd viděla, protože jsem si vzala pouzdro bez brejlí, takže lidi z dálky rozmazaný a gesta pana Pláši též.
Všechno to dopadlo dobře, užili jsme si to všichni a pak hurá domů, kde jsem měla hoďku a půl na aklimatizaci:) a změnění se v člověka. Pak zas do busu a trádá do ČNK, balónková party, hmmm:) Tvrdili, že tam bylo 2 000 balónků, nevím, ale douho nevydrželi, no, stejně jako Romča, kterej se zrušil před půlnocí a já s ním chodila jak kurva s děckem. Ale naštěstí si ho odvezli autíčkem, takže moje opatrovnická role nepokračovala.
Disko byla v pohodě a hlavně jsem tam potkala lidi, který nebyli dlouhou dobu k vidění, takže jsem fakt ráda, ale kolem 1h jsem už málem usínala u přiblblýho techna, nějak mě to nebralo, až ke konci se ozvaly celkem dobrý songy a já chytla druhou mízu:)
ČNK jsou supr diskotéka, taky na srazy lidí, kteří se nikdy neviděli , viz. chmélíček a Vojta, no, jsem zvědavá, jak to dopadne?!
Neděle : no, neděle je i teď, ale strašně rychle utekla. Ráno bylo krušné, nechtělo se mi vylézd z postele, protože jsem usla kolem 5h a v 11h už do roboty:/ další koncert, tentokrát v Polsku. Jak se mi nechtělo,tak to bylo dobrý, vážně, užila jsem si to jako nikdy, taky to byl na delší dobu náš poslední koncert s bigbendem, ale stálo to za to a nejen muzika:) I polévka, gulášovka se zelím, houbama, fazolema,....takovej mix, jako když vaří pejsek s kočičkou:)
no a teď je 23:03h přišla jsem ve 21:45 a teď už se těším do království snů, ale ještě musím mrknout na pár věcí do školy: / nebo se na to opět vykašlu nic se nestane:) .
doufám, že jste měli taky supr víkend a když ne,tak nezoufejte, brzo určitě budete mít.
Vložil: j.j.Janka ¤